Γκουαρδιόλα: «Δεν έχω παράπονο από την εμφάνιση, ούτε από το αποτέλεσμα»

Γκουαρδιόλα: «Δεν έχω παράπονο από την εμφάνιση, ούτε από το αποτέλεσμα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Σίτι, στην εντός έδρας νίκη της σε βάρος της Ρεάλ (4-3 στον πρώτο ημιτελικό του Champions League εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρντιόλα ο οποίος τόνισε πως ο μοναδικός στόχος στον επαναληπτικό της Μαδρίτης είναι η νίκη.

Με 4-3 επικράτησε στο «Έτιχαντ» της Ρεάλ η Μάντσεστερ Σίτι, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση του Champions League.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόκρισης και για τις δύο ομάδες. Ο τεχνικός των «πολιτών» Πεπ Γκουαρντιόλα, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα έκανε τόνισε πως τα δύο ματς με την Ρεάλ αποτελούν ένα καλό τεστ για τους παίκτες του, στο να δείξουν την προσωπικότητά τους.

«Ήταν ένα καλό ματς ποδοσφαίρου, όπου πήραν μέρος δύο ομάδες με έναν εκπληκτικό αριθμό ποιοτικών παικτών στο χορτάρι και με εκπληκτική προσωπικότητα Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Νικήσαμε, θα πάμε να ξεκουραστούμε, ακολουθεί το ματς με την Λιντς και κατόπιν ταξιδεύουμε στην Ισπανία την ερχόμενη εβδομάδα. Για να κερδίσεις αυτή τη διοργάνωση, από τη μικρή εμπειρία μου, θα πρέπει να ξεπερνάς καταστάσεις που σου φέρνει στο δρόμο σου το ποδόσφαιρο» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο Καταλανός τεχνικός της ομάδας του Μάντσεστερ πρόσθεσε τα εξής: «Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο αλλά η Ρεάλ είναι πάντα Ρεάλ. Δεν έχει σημασία αν είσαι μπροστά στο σκορ με 1-0 ή 2-0 ή 3-0, θα πρέπει να αποδώσεις καλά και στα δύο παιχνίδια. Παίξαμε πραγματικά καλά στο πρώτο ματς και θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και στο δεύτερο. Είναι ένα καλό τεστ για να δείξουμε την προσωπικότητά μας ως ομάδα και θα ταξιδέψουμε στην Ισπανία με στόχο να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος σε ερώτηση που του έγινε για τις ευκαιρίες για γκολ που είχαν οι παίκτες του, τις οποίες και σπατάλησαν ο ίδιος είπε: «Τις χάνουμε αλλά τις δημιουργούμε. Δεν έχω ούτε ένα παράπονο, με το αποτέλεσμα ή την εμφάνιση. Είμαι τόσο υπερήφανος και απίστευτα χαρούμενος για τον τρόπο που παίξαμε μπροστά σε όλο τον κόσμο, απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα. Κάναμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και με θάρρος, είτε όταν είχαμε τη μπάλα είτε όταν δεν την είχαμε στα πόδια μας. Εάν παίξουμε με τον τρόπο που το κάναμε στο δεύτερο μέρος, δεν θα είμαστε σε θέση να πάρουμε τη νίκη στην Μαδρίτη. Αυτό που θέλω να πω στους παίκτες μου είναι ότι το μόνο που πρέπει να σκέφτονται είναι να πάνε στο Μπερναμπέου και να δώσουν μία καλή παράσταση που μπορεί να φέρει τη νίκη».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X