«Πρόθυμος για Κρουζ Αζούλ ο Αλμέιδα - Μπορεί να πειστεί με 2,5 εκατ. δολάρια ετησίως»

«Πρόθυμος για Κρουζ Αζούλ ο Αλμέιδα - Μπορεί να πειστεί με 2,5 εκατ. δολάρια ετησίως»
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρουν στο Μεξικό για τον Ματίας Αλμέιδα και την Κρουζ Αζούλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι το φαβορί για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ όμως στο Μεξικό μπλέκουν στο κόλπο και την Κρουζ Αζούλ.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας elfutbolero.us αναφέρει ότι ο Αργεντίνος τεχνικός είναι πρόθυμος στο να αναλάβει την Κρουζ Αζούλ και μπορεί να πει το «ναι» με ένα συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που λάμβανε στο MLS.

Το δημοσίευμα για τον Αλμέιδα και την Κρουζ Αζούλ

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Ματίας Αλμέιδα είναι πρώτος στη λίστα για να αντικαταστήσει τον Περουβιανό Χουάν Ρεϊνόσο στην Κρουζ Αζούλ. Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν κοντά σε συμφωνία με τον μεξικάνικο σύλλογο και πριν από ένα έτος.

Ο μόνος όρος που έχει θέσει είναι να έχει τον έλεγχο των αποφάσεων σχετικά με τις προσθαφαιρέσεις του υπάρχοντος ρόστερ της Κρουζ Αζούλ, κάτι που φαίνεται πιθανό να γίνει αποδεκτό.

Ο Αλμέιδα λάμβανε 2,5 εκατ. δολάρια ετησίως στο MLS, την ίδια στιγμή που ο Ρεϊνόσο στην Κρουζ Αζούλ λαμβάνει 3 εκατ. δολάρια. Αυτό σημαίνει πως ο μεξικάνικος σύλλογος δεν έχει πρόβλημα να προσφέρει στον Αλμέιδα τα ίδια λεφτά που λάμβανε από το Σαν Χοσέ».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X