Η ΑΕΚ προχωράει για την τελική συμφωνία με τον Ματίας Αλμέιδα!

Σαλσίδο: «Ο Αλμέιδα δεν θέλει να χάνει ούτε στα φιλικά - Οι παίκτες παίζουν για πάρτη του»
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ καταλήγουν όπως όλα δείχνουν στην επιλογή του Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει εδώ και μερικά 24ωρα το ξεκάθαρο προβάδισμα για τη θέση του νέου προπονητή στην ΑΕΚ και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, φαίνεται πλέον πως στην Ένωση πήραν απόφαση να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ακριβώς μια βδομάδα μετά την αποκάλυψη για τη σοβαρή υποψηφιότητα του Αργεντινού τεχνικού κι ενώ μεσολάβησε η άφιξη του στην Αθήνα την Μεγάλη Τετάρτη για απευθείας συζητήσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όλα δείχνουν πλέον δρομολογείται η οριστικοποίηση της συμφωνίας. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ενδέχεται μέσα στη μέρα να ξεκινήσει και η διαδικασία που απαιτείται για την αποτύπωση όλων των όρων αυτής της συμφωνίας γραπτώς, με τους εκπροσώπους και τους δικηγόρους του Ματίας Αλμέιδα.

Όπως φαίνεται στο διάστημα της αργίας του Πάσχα ξεκαθαρίστηκε σε μεγάλο βαθμό η εικόνα που υπήρχε για το γκρουπ των βασικών επιλογών που είχαν ξεχωρίσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του. Επιπλέον προφανώς ξεκαθάρισε επίσης σε μεγάλο βαθμό πως για κάποια ή για κάποιες περιπτώσεις που λόγω ονόματος και βιογραφικού ίσως έδιναν μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας, ο χρόνος που θα χρειαζόταν για να υπάρχει τελική εικόνα ήταν πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που αντέχει στη παρούσα φάση ο προγραμματισμός της ΑΕΚ. Ωστόσο εδώ παίζει ρόλο και η πάρα πολύ θετικά εντύπωση που άφησε και στις προσωπικές επαφές ο Ματίας Αλμέιδα. Που είναι ο ίδιος ο βασικός λόγος για τον οποίο στην ΑΕΚ καταλήγουν πως δε χρειάζεται να ρισκάρουν με το να πάνε ακόμη πιο πίσω τη τελική απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα για την ΑΕΚ που προχωράει για την τελική συμφωνία με τον Ματίας Αλμέιδα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X