ΑΕΚ: Συζητήσεις και με τον Ματίας Αλμέιδα!

ΑΕΚ: Συζητήσεις και με τον Ματίας Αλμέιδα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αναζητά τον επόμενο προπονητή της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αναζητά τον επόμενο προπονητή και ανάμεσα σε εκείνους με τους οποίους έχει ανοίξει συζητήσεις είναι και  ο Ματίας Ζεσούς Αλμέιδα.

Ο 48χρονος προπονητής είναι έτοιμος να παραιτηθεί από τους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς λόγω προβλημάτων που έχουν προκύψει στις σχέσεις του με τη διοίκηση. Ήταν, μάλιστα, διατεθειμένος να το κάνει πριν ξεκινήσει η σεζόν, ωστόσο δεν συνέβη κάτι τέτοιο τότε, αλλά τώρα έχουν αλλάξει τα δεδομένα, με αποτέλεσμα να είναι στην πόρτα της εξόδου.

Έτσι ο Αλμέιδα είναι μέσα στη λίστα των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ που βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ανεύρεση προπονητή και υπάρχει έντονη κινητικότητα στο «στρατόπεδο» των «κιτρινόμαυρων».

Ποιος είναι ο Ματίας Αλμέιδα

Σπουδαία καριέρα ως παίκτης, αλλά και πολύ καλά δείγματα ως προπονητής.

Ο Αλμέιδα έχει πετύχει σπουδαία πράγματα ως παίκτης. Έπαιξε σε Ιταλία και Ισπανία, ενώ ήταν ενεργός και στην Εθνική. Φόρεσε τη φανέλα των Σεβίλλη, Λάτσιο, Πάρμα, Ίντερ και Μπρέσια, ενώ αγωνίστηκε επίσης στις Ρίβερ Πλέιτ, Κίλμες, Λιν και Φένιξ.

Κατέκτησε ως παίκτης 3 πρωταθλήματα και ένα Λιμπερταδόρες με τη Ρίβερ. Πήρε νταμπλ στην Ιταλία με τη Λάτσιο το 2000 και Κύπελλο με Σούπερ Καπ το 1998. Κατέκτησε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και Σούπερ Καπ Ευρώπης το 1999. Με την Πάρμα κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας το 2002, ενώ με την Εθνική Αργεντινής πήρε μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα.

Τώρα ως προπονητής έχει δουλέψει σε τέσσερις ομάδες και δη στη μεγάλη Ρίβερ Πλέιτ, στην Μπάνφιλντ. Από το 2015 έως το 2018 εργάστηκε στο Μεξικό και τη Γουαδαλαχάρα, ενώ από το 2018 στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X