«Βασικός υποψήφιος για την Κρουζ Αζούλ ο Αλμέιδα»

«Βασικός υποψήφιος για την Κρουζ Αζούλ ο Αλμέιδα»
Photo Credits: INTIME

Δημοσίευμα από το Μεξικό συνδέει τον Ματίας Αλμέιδα με την Κρουζ Αζούλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ένας εκ των βασικών στόχων της ΑΕΚ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν… ανοίγει η όρεξη και σε άλλες ομάδες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η στήλη «Τoque Filtrado» στην ιστοσελίδα, «Mediotiempo», ο Ματίας Αλμέιδα είναι ψηλά στη λίστα και της Κρουζ Αζούλ.

Η Κρουζ Αζούλ έχει πάρει απόφαση να αλλάξει τεχνικό με τον πρώην προπονητή της Γουδαλαχάρα και των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Ματίας Αλμέιδα να αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο.

Βέβαια, στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται πως «το διοικητικό συμβούλιο έχει στο τραπέζι τους φακέλους του Ντιέγκο Κόκα και του Ματίας Αλμέιδα, και οι δύο επιλογές εξαρτώνται από οικονομικά , επειδή ο σύλλογος θέλει επίσης να μειώσει το κόστος μισθοδοσίας».

Και αυτά τη στιγμή που και οι οπαδοί της Κρουζ Αζούλ είναι υπέρ της πρόσληψης Αλμέιδα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν μεξικανικά ΜΜΕ, ο Αλμέιδα έχει δεχθεί «επίθεση αγάπης» από τους φίλους της ομάδας μέσω μηνυμάτων για να επιστρέψει στη χώρα των Αζτέκων.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X