Serie A: Ταφόπλακα στα όνειρα τίτλου της Νάπολι έβαλε η Εμπολι (3-2) - «Χ»ορταστικό ματς ανάμεσα σε Μπολόνια και Ουντινέζε (2-2) (VIDEO)

Serie A: Ταφόπλακα στα όνειρα τίτλου της Νάπολι έβαλε η Εμπολι (3-2) - «Χ»ορταστικό ματς ανάμεσα σε Μπολόνια και Ουντινέζε (2-2) (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα έγιναν στα απογευματινά ματς της Serie A

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δικό της… παιχνίδι έχασε η Νάπολι, η οποία παρ’ όλο που ήταν μπροστά με 0-2 κατάφερε να χάσει με 3-2 από την Εμπολι και να βάλει «ταφόπλακα» σε κάθε όνειρο για τίτλο.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, αφού έχασε σωρεία ευκαιριών κατάφερε στην εκπνοή του πρώτου μέρους να πάρει κεφάλι στο σκορ, με πλασέ του Μέρτενς.


Οι Ναπολιτάνοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 53ο λεπτό ο Ανγκισά άνοιξε όμορφα στον Ινσίνιε που με σουτ από αριστερά έκανε το 0-2.


Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα επιστρέψουν στις νίκες και οι γηπεδούχοι θα σημειώσουν ακόμη μία ήττα (θα ήταν η 17η σερί αγωνιστική χωρίς νίκη), 7 λεπτά ήταν αρκετά για να αλλάξουν όλα.

Στο 80’ μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Χέντερσον που από δεξιά έκανε το 1-2 και 3 λεπτά αργότερα ο Πιναμόντι έβαλε την κόντρα και ισοφάρισε σε 2-2.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 87′, όταν ο Μπαϊράμι σέντραρε από δεξιά και ο Πιναμόντι από κοντά έγραψε το 3-2 με προβολή.


Στο έτερο παιχνίδι που ξεκινούσε την ίδια ώρα, Μπολόνια και Ουντινέζε έμειναν στο 2-2 σε ένα χορταστικό ματς.

Ο Χίκι άνοιξε μόλις στο 6ο λεπτό το σκορ για τους γηπεδούχους, για να έρθουν στο 25′ και το 46 ο Ουντότζι και ο Σακσές να φέρουν το ματς τούμπα.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 59′ ο Σανσόνε.


Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X