ΑΕΚ: Ο Κονέ βρέθηκε στο εξωτερικό

ΑΕΚ: Ο Κονέ βρέθηκε στο εξωτερικό
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρέθηκε στο εξωτερικό την Παρασκευή – Το ρεπορτάζ στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση Ευρώπη έχει γίνει για την ΑΕΚ πλέον πολύ-πολύ δύσκολη, μετά τις νίκες του Άρη και του Παναθηναϊκού.

Η Ένωση είναι στο -4 από τον Άρη και στο -3 από τον ΠΑΟ και καλείται να κερδίσει τον ΠΑΣ μέσα στα Ιωάννινα σήμερα για να μειώσει τη διαφορά και να μείνει ζωντανή. Αν δεν τα καταφέρει τα πράγματα θα είναι πλέον εις βάρος της και δύσκολα θα μπορούν να ανατραπούν.

Την ίδια ώρα οι διοικούντες της ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν την πολύ σοβαρή υπόθεση να κλείσουν προπονητή που θα αναλάβει όλη τη δουλειά για τη δημιουργία της νέας ομάδας. Δεν φαίνεται όμως να υπάρχει πρόοδος άμεσα και να υπάρχει συνέχεια και συνέπεια στα προφίλ των υποψηφίων, με βάση τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα μέχρι σήμερα.

Πάντως, ο Παναγιώτης Κονέ βρέθηκε στο εξωτερικό την Παρασκευή και όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να αποφασίσει η ΑΕΚ με ποιόν προπονητή θα πορευτεί την επόμενη χρονιά. Επέστρεψε άμεσα ωστόσο, καθώς την Κυριακή αναχώρησε με την αποστολή της Ένωσης για τα Ιωάννινα.

Ντι Φραντζέσκο και Πορτογάλοι

Η διοίκηση της ΑΕΚ είχε θέσει ως πρώτο στόχο να έχει αρχές-μέσα Απριλίου προπονητή, αλλά δεν πήγαν καθόλου καλά οι πρώτες βασικές επιδιώξεις της. Έτσι κινήθηκε και σε άλλα ονόματα, ενώ από όσα έχουν κυκλοφορήσει μόνο ο Εουσέμπιο Ντι Φραντζέσκο είναι πιο βατή περίπτωση.

Παράλληλα, υπάρχει ανοιχτό κανάλι και με την πορτογαλική αγορά και δεν αποκλείεται να προκύψει από εκεί κάτι καλό για την ΑΕΚ.

Ωστόσο, αυτό που προκύπτει από όλα τα δεδομένα τα… προφίλ των υποψηφίων δεν έχουν ίδια φιλοσοφία και νοοτροπία και όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ προσανατολίζεται στο να «πετύχει» κάτι καλό για τον πάγκο της.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X