Μπάγερν Μονάχου: Θα ψάξει το... «κόλπο γκρόσο» με Γκάβι το καλοκαίρι

Μπάγερν Μονάχου: Θα ψάξει το... «κόλπο γκρόσο» με Γκάβι το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του 17χρονου Γκάβι από την Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι η Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Mundo Deportivo»!

Μπορεί οι Καταλανοί να έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Γκάβι, ωστόσο αρκετοί εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων παρακολουθούν την κατάσταση και είναι έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτησή του, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τους «μπλαουγκράνα».

Να θυμίσουμε πως το υπάρχον συμβόλαιο του Γκάβι λήγει το καλοκαίρι του 2023 και παρά το γεγονός πως στην Μπαρτσελόνα είναι αισιόδοξοι σχετικά με την παραμονή του 17χρονου για πολλά ακόμα χρόνια στο «Καμπ Νου», η Μπάγερν Μονάχου… περιμένει στη γωνία, ούσα έτοιμη να κάνει την κίνησή της για την απόκτηση του ταλαντούχου μέσου στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.
Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία θα μπορούσε να συνδεθεί και με το ενδιαφέρον την Μπατσελόνα να προσθέσει στο ρόστερ της τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Λίγη υπομονή, μέχρι το πρωινό της 20ης του Μάη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X