«Φαβορί για την ΑΕΚ ο Ντι Φραντσέσκο»

«Φαβορί για την ΑΕΚ ο Ντι Φραντσέσκο»
Photo Credits: INTIME

Τι λέει Ιταλός δημοσιογράφος για ΑΕΚ και Ντι Φραντσέσκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο είναι το φαβορί για να αναλάβει το τιμόνι της ΑΕΚ!

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον ο Ιταλός δημοσιογράφος Οράζιο Ακομόντο που αναφέρεται στο επόμενο βήμα στην καριέρα του Ιταλού τεχνικού. Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του δίνει μία διαφορετική πτυχή για την υπόθεση του πρώην προπονητή της Ρόμα.

Όπως λέει, είναι η πρώτη επιλογή της ΑΕΚ για την ομάδα που θα μπει στην OPAP Arena σε λίγους μήνες, παρά το γεγονός ότι επισήμως η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως άλλο όνομα, που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

«Ο πρώην προπονητής της Ρόμα είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί της διοίκησης της ΑΕΚ. Υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς του τεχνικού, ο οποίος όμως επιθυμεί να αφιερώσει χρόνο για να αποφασίσει για το μέλλον του με ηρεμία ύστερα από τις τελευταίες του αρνητικές εμπειρίες», αναφέρει στην ανάρτησή του στο twitter.

Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ θα ψαχτεί πολύ καλά ώστε να έχει το συντομότερο δυνατό την καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο της ενόψει της νέας σεζόν και έπειτα να χτίσει το ρόστερ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X