Ζελένσκι: «Τα ρωσικά πλοία μπορούν να πάνε μόνο στο βυθό» (VIDEO)

Ζελένσκι: «Δεν μπορούμε να μπούμε στο ΝΑΤΟ και πρέπει να το αποδεχτούμε»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελευταία του ομιλία, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επαίνεσε τη γενναιότητα όλων των Ουκρανών που υπερασπίζονται τη χώρα, την 50ή ημέρα της ρωσικής εισβολής.

«Αυτούς που σταμάτησαν την προέλαση από ατελείωτες φάλαγγες ρωσικού εξοπλισμού, εκείνους που αποκρούουν τις συνεχείς επιθέσεις στο Ντονμπάς, εκείνοι που υπερασπίζονται ηρωικά τη Μαριούπολη, βοηθώντας ολόκληρο το κράτος μας να αντέξει, εκείνους που σταμάτησαν την επίθεση από το νότο και έκαναν διάσημο το χωριό Chornobaivka, αυτούς που έδιωξαν τον εχθρό από το βορρά, αυτούς που έδειξαν ότι η ρωσική αεροπορία είναι ανυπεράσπιστη», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος σε βίντεο που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη.


Στη συνέχεια, ο Ζελένσκι έκανε μια προφανή αναφορά στο ρωσικό καταδρομικό με κατευθυνόμενους πυραύλους Moskva, το οποίο βυθίστηκε στα ανοικτά των ακτών της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα την Πέμπτη. «Αυτούς που έδειξαν ότι τα ρωσικά πλοία μπορούν να πάνε… μόνο στον βυθό». Στο σημείο αυτό Ζελένσκι έκανε μια μεγάλη παύση, υπαινισσόμενος το περιστατικό με τους Ουκρανούς στρατιώτες στο Φιδονήσι.

 

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X