ΑΕΚ: Ο Κεδέρης ξεκίνησε προπονήσεις και «τρέχει» για το Final-4!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γ.Σ Σαλαμίνας
Photo Credits: INTIME

Τρελαίνει κόσμο ο Χρήστος Κεδέρης που είναι αποφασισμένος να παίξει στους τελικούς Κυπέλλου και πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφασισμένος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν το τέλος της φετινής σεζόν είναι ο Χρήστος Κεδέρης διαψεύδοντας και τις αρχικές εκτιμήσεις που τον ήθελαν να είναι έτοιμος στην έναρξη της νέας σεζόν.

Ο παίκτης της ΑΕΚ έσπασε κάθε ρεκόρ ολοκληρώνοντας την αποθεραπεία του και έχει μπει εδώ και λίγες ημέρες στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Ο ίδιος όχι μόνο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση αλλά τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, Δημήτρη Δημητρούλια για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Ο Κεδέρης αφού πήρε και το «οκ» των γιατρών του ξεκινάει πλέον προετοιμασία για να προλάβει και να αγωνιστεί στο Final-4 του Κυπέλλου. Η αλήθεια είναι πως το προπονητικό τιμ του «Δικεφάλου» δεν θα ρίσκαρε ποτέ  την υγεία του παίκτη εφόσον δεν είχε και την έγκριση των γιατρών με τον ίδιο μάλιστα να δείχνει εδώ και αρκετές μέρες πως έχει μπει φουριόζος και αποφασισμένος για να βοηθήσει την ομάδα στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν. Πλέον ο Δημήτρης Δημητρούλιας περιμένει την επιστροφή των διεθνών από την Μεγάλη εβδομάδα για να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X