Πρόστιμο 20.000 ευρώ στους παίκτες της η Καλαμάτα - «Όποιος δεν μπορεί να πάρει το δελτίο του και να φύγει»

Πρόστιμο 20.000 ευρώ στους παίκτες της η Καλαμάτα - «Όποιος δεν μπορεί να πάρει το δελτίο του και να φύγει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ επέβαλλε στους παίκτες και στους προπονητές της ομάδας η διοίκηση της Καλαμάτας.

Απογοήτευση σκόρπισε στις τάξεις της Καλαμάτας, η εκτός έδρας ήττα της Κυριακής (10/4) στην Νέα Αλικαρνασσό από τον Ηρόδοτο με σκορ 2-1, για την 30η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Betsson Super League 2.

Το αποτέλεσμα αυτό θορύβησε την διοίκηση των «μελανόλευκων», η οποία αποφάσισε να επιβάλλει πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ σε παίκτες και προπονητές, ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσε η μεσσηνιακή ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά πως «όποιος νοιώθει ότι δεν μπορεί να σηκώσει τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας να περάσει από το γραφείο να πάρει το δελτίο του και να φύγει!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ στα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και σε όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην Κρήτη με τον Ηρόδοτο.

Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ήταν απογοητευτική και περιμένουμε οι παίκτες να ζητήσουν συγνώμη από τους φιλάθλους μας για αυτή την ήττα.

Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και όποιος νοιώθει ότι δεν μπορεί να σηκώσει τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας να περάσει από το γραφείο να πάρει το δελτίο του και να φύγει!

Την Τετάρτη δίνουμε ένα παιγνίδι ντέρμπι στην Παραλία με το Λεβαδειακό και ζητάμε τη συμπαράσταση των οπαδών μας.

Τον θέλουμε κοντά μας να μας βοηθήσει με τις ιαχές του να πάρουμε τη νίκη.

Νοιώθει απογοήτευση, αλλά πιστεύουμε ότι οι παίκτες θα κάνουν αυτό που πρέπει για να τους δώσουν τη χαρά που τους στέρησαν στην Κρήτη».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X