«Ανατροπή με Σιμόες - Θα γίνει κι άλλη συζήτηση με την ΑΕΚ για να παραμείνει»

«Ανατροπή με Σιμόες - Θα γίνει κι άλλη συζήτηση με την ΑΕΚ για να παραμείνει»
Photo Credits: INTIME

Θα γίνει κι άλλη συζήτηση της ΑΕΚ με τον Αντρέ Σιμόες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέ Σιμόες μετά από χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ, βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει φέτος το καλοκαίρι και μέχρι τώρα να μην έχει εκφραστεί κάποια πρόθεση για να ανανεωθεί με το διαζύγιο να είναι προ των πυλών.

Ομως, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, ο εκ των αρχηγών της Ένωσης και από τις πλέον σημαντικές προσωπικότητες της ομάδας τα τελευταία χρόνια δεν αποκλείεται εντέλει να συνεχίσει να φορά το έμβλημά της στο στήθος.

Πηγές από τα ενδότερα της διοίκησης θέλουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να εξετάζει και πάλι το «θέμα Σιμόες». Όχι μόνο τιμής ένεκεν για όσα προσέφερε, αλλά και επειδή θα μπορούσε να βοηθήσει μελλοντικά, έστω και αν δεν αποτελεί την πρώτη λύση. Συνεπώς, αυτό που προκύπτει, σε πείσμα των αντιθέτως γραφομένων, είναι πως, τουλάχιστον, μία ακόμη συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές θα γίνει.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X