Μουράτος: «Όλοι ξέρουμε το μέγεθος που έχει η ΑΕΚ - Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στα 40 λεπτά του παιχνιδιού»

Μουράτος: «Όλοι ξέρουμε το μέγεθος που έχει η ΑΕΚ - Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στα 40 λεπτά του παιχνιδιού»
Photo Credits: INTIME

Οσα έγραψε, στο μπλογκ του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Βασίλης Μουράτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται (ΕΡΤ3) το Λαύριο στα Λιόσια στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League και θέλει μόνο νίκη για να ξεφύγει στην βαθμολογία από τους διώκτες της.

Βέβαια αναμένεται να αντιμετωπίσει μία αξιόλογη ομάδα με παίκτες που μπορούν να σταθούν στο υψηλό επίπεδο. Ενας εξ αυτών ακούει στο όνομα Βασίλης Μουράτος.

Ο Ελληνας γκαρντ υπογράμμισε στο μπλογκ του ΕΣΑΚΕ πως, εκείνος και οι συμπαίκτες του, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να φύγουν με το διπλό, ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ποιότητα και το βάθος της Βασίλισσας.

Αναλυτικά όσα έγραψε, στο μπλογκ του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο γκαρντ του Λαυρίου, Βασίλης Μουράτος:

«Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια με ΑΕΚ, Κολοσσό και Παναθηναϊκό μέσα σε επτά μέρες.

Σήμερα έχουμε μία πάρα πολύ μεγάλη αναμέτρηση. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με την ομάδα της ΑΕΚ. Όλοι ξέρουμε το μέγεθος που έχει η ΑΕΚ στο χώρο του Ελληνικού μπάσκετ. Είναι μία εξαιρετική ομάδα με μεγάλη ποιότητα κυρίως στο επιθετικό κομμάτι και πολύ βάθος στο ρόστερ της.

Χρειάζεται ενέργεια, συγκέντρωση και να είμαστε ανταγωνιστικοί στα 40 λεπτά του παιχνιδιού!

Θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά όλη τη βδομάδα, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και θα αποτυπωθεί η δουλειά μας μέσα στο γήπεδο. Αναμένουμε πώς και πως το παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ!».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X