Ακόμη ένα γκολ από τον Γιακουμάκη που αποχώρησε τραυματίας στη νίκη της Σέλτικ (7-0) επί της Σεντ Τζόνστον! (VIDEO)

Απίστευτος Γιακουμάκης - Δεύτερο σερί χατ τρικ στο 4-0 της Σέλτικ
Photo Credits: INTIME

Φωτιές πετάει ο Γιώργος Γιακουμάκης, στη Σκωτία, ωστόσο στη σημερινή αναμέτρηση στάθηκε άτυχος, παρά την ευρεία νίκη της Σέλτικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε σε ακόμη μία αναμέτρηση με τη φανέλα της Σέλτικ κόντρα στη Σεντ Τζόνστον, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε από το γήπεδο τραυματίας.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε στο 22′ το 2-0 υπέρ των Κελτών (το 1-0 είχε σημειωθεί στο 8′ από τον Χατάτε), σημείωσε το 13ο γκολ του με τη φανέλα των Κελτών, εκμεταλλευόμενος το ολέθριο λάθος του Μπουθ, αλλά δεν το χάρηκε.

Αυτό καθώς ο διεθνής φορ, στο 27ο λεπτό, έπεσε στο έδαφος πιάνοντας το γόνατό του και ήταν ανήμπορος να συνεχίσει, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να τον αντικαθιστά.

Στο 36′ ο Μαέντα έγραψε το 3-0, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με ένα σημαντικό προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος η Σέλτικ συνέχισε να είναι αμείλικτη, με τον Γιουράνοβιτς να γράφει το 4-0 από την άσπρη βούλα. Ο Ράιλι σκόραρε δις στο 70′ και 73′, ενώ ο Αμπάντα που πέρασε στη θέση του Γιακουμάκη, διαμόρφωσε το τελικό 7-0 στο 78′.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X