Σαλάχ: Η φωτογραφία με γεμάτο νόημα background για τη Λίβερπουλ (ΦΩΤΟ)

Σαλάχ: Η καριέρα του γίνεται μάθημα στα σχολεία της Αιγύπτου!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πόζαρε με ένα μικρό τρόπαιο που του απονεμήθηκε, ωστόσο, το νόημα είναι στο μήνυμα που αναγράφεται στον τοίχο, ακριβώς πίσω του και φυσικά δίνει νέα τροφή στο θέμα του συμβολαίου.

Ο «Φαραώ» μίλησε στο SkySports, έκανε λόγο για πολύ ευαίσθητο ζήτημα όσον αφορά στο συμφωνητικό για το οποίο συζητά με την διοίκηση των «κόκκινων», όμως, λίγη ώρα αργότερα οι φωτογραφίες που ανήρτησε στα social media, αποτέλεσαν ακόμα μια αφορμή για σενάρια επί σεναρίων…

Ο Σαλάχ πόζαρε με ένα τρόπαιο που του απονεμήθηκε, ωστόσο, στάθηκε μπροστά σε έναν τοίχο των εγκαταστάσεων της ομάδας όπου αναγράφεται: «Η Λίβερπουλ φτιάχθηκε για εμένα και εγώ για τη Λίβερπουλ…».

Φυσικά και πρόκειται για μια από τις μεγάλες ατάκες του τεράστιου Μπιλ Σάνκλι και είτε ο Σαλάχ ήθελε να δείξει προς τον κόσμο ότι όλα βαίνουν καλώς για το συμβόλαιο, είτε να… δείξει προς την ομάδα ότι κάνει τα πάντα προκειμένου να του προσφέρουν αυτά που ζητάει και να δώσουν τα χέρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mohamed Salah (@mosalah)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X