ΑΕΚ: Στη Γλυφάδα ο τελικός ανόδου του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο

Νίκη και στην Πάτρα για την ΑΕΚ- Επικράτησε με 73-31 του ΑΣ Ηφαίστου
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ περιμένει την στήριξη του κόσμου της στον μεγάλο αγώνα της χρονιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ είναι έτοιμο για το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν καθώς το Σάββατο αντιμετωπίζει το ΠΑΣΚΑ στον τελικό ανόδου της Α2 Ανδρών.

Ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Γλυφάδας στις 18:30. Στις τάξεις της ΑΕΚ περιμένουν την στήριξη του κόσμου για να πανηγυρίσουν μαζί την ιστορική άνοδο στην Α1. Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει : «Η μεγάλη ώρα για το τμήμα-κόσμημα της ΑΕΚ, μπάσκετ με αμαξίδιο, πλησιάζει, καθώς το Σάββατο (09/04) θα αγωνιστεί με τον Α.Σ. Πάσκα για την άνοδο στην Α1 Κατηγορία. Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣΚΑ θα πραγματοποιηθεί στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» στις 18:30, ενώ οι πύλες του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα νωρίτερα. Η διοίκηση και οι αθλητές της ΑΕΚ αναμένουν τους φιλάθλους της «Ένωσης», προκειμένου να τονωθεί η ψυχολογία των παιδιών μας, αλλά και για να στηριχτεί η προσπάθειά τους. Σας περιμένουμε στη Γλυφάδα! ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΗΤΟΙ».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X