Αποθέωσε τον Μπενζεμά ο Αντσελότι: «Σαν ένα καλό κρασί»

Αποθέωσε τον Μπενζεμά ο Αντσελότι: «Σαν ένα καλό κρασί»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναμενόταν, ο Κάρλο Αντσελότι αποθέωσε τον Καρίμ Μπενζεμά, μετά το χατ τρικ του κόντρα στην Τσέλσι.

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ιταλός προπονητής λίγο μετά την εκτός έδρας νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Τσέλσι με 3-1, στον πρώτο προημιτελικό του Champions League.

«Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση, ήμασταν γενναίοι, δείξαμε προσωπικότητα, ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση.

Αλλά είμαστε μόνο στο ημίχρονο της αναμέτρησης», τόνισε ο έμπειρος προπονητής των Μαδριλένων και πρόσθεσε κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά τον Γάλλο επιθετικό:

«Θέλουμε να έχουμε την ίδια προσέγγιση και στην ρεβάνς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς θα πάει. Προφανώς, έχουμε το πλεονέκτημα, αλλά η αναμέτρηση είναι ακόμα ανοιχτή. Χωρίς τον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, υπάρχει πλεονέκτημα για την Τσέλσι. Νομίζω ότι παίξαμε καλύτερα από τον αντίπαλο, αλλά απομένει ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν. Ο Καρίμ Μπενζεμά βελτιώνεται κάθε ημέρα σαν το καλό κρασί. Είναι όλο και πιο ηγετική μορφή στην ομάδα και στον όμιλο και νομίζω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά. Δείχνει περισσότερο την προσωπικότητά του, ξέρει ότι είναι πολύ σημαντικός για εμάς και είναι παράδειγμα για όλους»

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X