Μπεν Αρφά: Εκτός ομάδας στη Λιλ μετά τη φραστική επίθεση στον προπονητή του

Μπεν Αρφά: Εκτός ομάδας στη Λιλ μετά τη φραστική επίθεση στον προπονητή του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόλις δύο μήνες και… κάτι φαίνεται πως κράτησε η τελευταία απόπειρα του Χατέμ Μπεν Αρφά να «αναστήσει» την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λιλ. Το άλλοτε wonderkid του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα, αυτή τη φορά με τη μορφή φραστικής επίθεσης στον προπονητή του, Ζοσλίν Γκουρβενέκ, τον οποίο κατηγόρησε ευθέως μπροστά στους συμπαίκτες του για το αγωνιστικό στυλ της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος Γάλλος εξτρέμ σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ δήλωσε: «Παίζουμε πολύ πίσω στο γήπεδο. Δεν παίζουμε σαν ομάδα που διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη. Δεν είμαστε στη Γκινγκάμπ!», θίγοντας έτσι τον Γάλλο τεχνικό, ο οποίος έχει περάσει δύο φορές από τον πάγκο της γαλλικής ομάδας.

Η διοίκηση της Λιλ επέδειξε αντανακλαστικά και απέβαλε τον Μπεν Αρφά από τις προπονήσεις, με τους υπόλοιπους παίκτες της Λιλ να μην θέλουν καν να τον δουν στα μάτια τους μετά το περιστατικό. Ο άλλοτε διεθνής με την εθνική Γαλλίας βρίσκεται έτσι στον «πάγο», έχοντας υπογράψει στους Λιλουά μόλις στις 19 του περασμένου Ιανουαρίου και οι ιθύνοντες του κλαμπ εξετάζουν την επόμενη κίνησή τους. Αν δηλαδή θα προχωρήσουν σε διακοπή συνεργασίας, διαδικασία που ίσως αποδειχθεί χρονοβόρα και συνεχιστεί στα δικαστήρια, ή αν θα συνεχίσουν να τον πληρώνουν μέχρι το τέλος της σεζόν όποτε και λήγει το συμβόλαιό του.

Μιλώντας, μάλιστα, για την εξέλιξη αυτή, ο πρώην ατζέντης του τόνισε πως «ο Μπεν Αρφά τυπικά είναι 35 ετών, αλλά θα είναι 17 για όλη του τη ζωή. Είναι παιδί».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X