Η επιστροφή του Γιαννόπουλου στην ΑΕΚ - Πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο «μπόμπερ»

Η επιστροφή του Γιαννόπουλου στην ΑΕΚ - Πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο «μπόμπερ»
Photo Credits: INTIME

To enwsi.gr αναλύει τα δεδομένα της επανένταξης του Γιαννόπουλου στην ομάδα

Ο Χάρης Γιαννόπουλος επιστρέφει στην ΑΕΚ και μετά την φυγή του το 2020 για τον Προμηθέα. Ο Έλληνας φόργουορντ που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο καθώς είχε πολύ καλή παρουσία στα χρόνια του στην ομάδα, βρίσκεται σε διαδικασία επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Γιαννόπουλος αναγκάστηκε να κάνει μια εγχείρηση στο πόδι του και εδώ και καιρό βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του. Ο τελευταίος του αγώνας ήταν στις 21/12/21 απέναντι στην Βενέτσια και έκτοτε δεν έχει ξαναγωνιστεί. Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν είχε ρόλο στο παιχνίδι του Προμηθέα και για αυτό δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο ήθελε με αποτέλεσμα και οι 2 πλευρές να θέλουν να σταματήσουν την συνεργασία τους. Τις προηγούμενες ημέρες έσπασε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Πάτρας και έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ.

Αυτήν την στιγμή ο Γιαννόπουλος τελειώνει την αποθεραπεία του και θα μπορεί να μπει στις προπονήσεις από τις 15 Απριλίου και μετά. Δεδομένης της μεγάλης απουσίας του και ότι θα βρίσκεται αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση, δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει άμεσα να μπει για να παίξει. Έτσι το πιθανότερο είναι να είναι έτοιμος να αγωνιστεί και αυτός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, στις αρχές Μάϊου, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο.

Θυμίζουμε ότι η Ένωση έχει ακόμα 5 αγώνες για την κανονική περίοδο, τους 3 μετά την διακοπή που πιθανότατα θα καθορίσουν την τελική της κατάταξη πριν τα play-off.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X