«OPAP Arena»: Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των εργασιών για την κατασκευή του χλοοτάπητα στο Ναό! (ΦΩΤΟ)

«OPAP Arena»: Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των εργασιών για την κατασκευή του χλοοτάπητα στο Ναό! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Φωτογραφίες από τις εργασίες στην «OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα έργα στην «OPAP Arena»… τρέχουν και ο κόσμος της ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της.

Ήδη από τις προηγούμενες μέρες έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την κατασκευή του χλοοτάπητα στο Ναό και η ΠΑΕ με σχετική ανάρτηση αποτυπώνει την πρόοδο των έργων.

Δείτε φωτογραφίες από την «OPAP Arena»

«OPAP Arena»: Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των εργασιών για την κατασκευή του χλοοτάπητα στο Ναό! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των εργασιών για την κατασκευή του χλοοτάπητα στο Ναό! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των εργασιών για την κατασκευή του χλοοτάπητα στο Ναό! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των εργασιών για την κατασκευή του χλοοτάπητα στο Ναό! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των εργασιών για την κατασκευή του χλοοτάπητα στο Ναό! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των εργασιών για την κατασκευή του χλοοτάπητα στο Ναό! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των εργασιών για την κατασκευή του χλοοτάπητα στο Ναό! (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X