«Ο Τσούμπερ νιώθει άνετα στην ΑΕΚ - Δεν επιστρέφει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης»

«Ο Τσούμπερ νιώθει άνετα στην ΑΕΚ - Δεν επιστρέφει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης»
Photo Credits: INTIME

Οι Γερμανοί για το μέλλον του Στίβεν Τσούμπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Γερμανία αναφέρουν ότι ο Στίβεν Τσούμπερ νιώθει καλά στην ΑΕΚ και ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η ιστοσελίδα της Φρανκφούρτης, «fr.de», αναφέρθηκε στο ζήτημα του Τσούμπερ και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ο Ελβετός νιώθει άνετα στην ΑΕΚ. Επιπρόσθετα, τονίζεται ότι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν θα επιστρέψει στην Άιντραχτ, ακόμα και αν η «Ένωση» δεν ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του το καλοκαίρι.

Οι Γερμανοί για Τσούμπερ

«Πραγματοποίησε ένα νέο ξεκίνημα στην Ελλάδα. Μπήκε από την αρχή δυνατά στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας πέντε γκολ και βγάζοντας δύο ασίστ στα πρώτα εφτά παιχνίδια. Στη συνέχεια τα στατιστικά του έπεσαν, αλλά παραμένει σημαντικός για την ΑΕΚ, ενώ και ο ίδιος νιώθει πολύ άνετα στην ομάδα του. Ο σύλλογος έχει δικαίωμα αγοράς του. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν θα υπάρξει επιστροφή γι’αυτόν στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης», αναφέρεται στο ρεπορτάζ των Γερμανών.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X