Μιχαΐλοβιτς: Η συγκινητική του ομιλία στους παίκτες μέσα από το νοσοκομείο

Μιχαΐλοβιτς: Η συγκινητική του ομιλία στους παίκτες μέσα από το νοσοκομείο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, δίνει ακόμη μια μάχη με τη λευχαιμία και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός θέλησε να δείξει για ακόμη μια φορά πως δεν… μασάει, μιλώντας στους παίκτες του με βιντεοκλήση και δίνοντας τους δύναμη για την συνέχεια.

«Δεν θα είμαι μαζί σας ως φυσική παρουσία αλλά με το μυαλό μου θα είμαι πάντα μαζί σας. Θα βλέπω όλα τα ματς στο δωμάτιό μου, είμαι σε διαρκή επικοινωνία με το επιτελείο μου.
Δυστυχώς, το κάναμε αυτό και πριν από μερικά χρόνια, είμαι όμως σίγουρος ότι μέσα από το δωματίου ξενοδοχείου θα παλεύω μαζί σας, όπως είμαι σίγουρος πως και εσείς θα παλεύετε για μένα.

Νικήσαμε αυτή την αρρώστια ήδη μία φορά, οπότε μπορούμε να το πετύχουμε ξανά, δεν έχω αμφιβολίες. Η ζωή δεν κυλάει χωρίς προβλήματα αλλά μαζί με τα προβλήματα.
Η ζωή δεν είναι ευθεία γραμμή, υπάρχουν καμπύλες, πάνω και κάτω, ακόμα και ξαφνικές λακκούβες στις οποίες πέφτεις, αλλά πρέπει να σηκωθείς ξανά και να συνεχίσεις το ταξίδι.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X