Κλοπ: «Χρειαζόμαστε την καλύτερη ατμόσφαιρα που έχει γίνει ποτέ στο γήπεδό μας»

Κλοπ: «Το μικρότερο πρόβλημα που έχω είναι αν θα φτάσουμε τη Σίτι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Γουότφορντ και ο Γιούργκεν Κλοπ ζήτησε, με τον δικό του, μοναδικό, τρόπο, από τους φίλους της ομάδας, να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα, ώστε η Λίβερπουλ να φτάσει στη 10η διαδοχική νίκη της.

Στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του ματς, ο Γερμανός προπονητής τόνισε:

«Χρειαζόμαστε την καλύτερη ατμόσφαιρα που έχει γίνει ποτέ στο γήπεδό μας σε ματς που αρχίζει στις 12:30 (σ.σ. 14:30 ώρα Ελλάδας). Εάν δεν μπορείτε να φωνάξετε ή να τραγουδήσετε, μείνετε σπίτι και δώστε το εισιτήριό σας σε κάποιον άλλο σας παρακαλώ. Χρειαζόμαστε κάθε δυνατή φωνή το Σάββατο”.

Ο Κλοπ είπε, επίσης:

«η Μάντσεστερ Σίτι έπαιζε για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από εμάς, αυτή τη φορά παίζουμε εμείς πριν από εκείνους, όμως αυτό που έχει σημασία είναι να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το ματς με την Γουότφορντ. Κέρδισαν στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν και έχουν έναν πολύ έμπειρο προπονητή (σ.σ. Ρόι Χόντσον). Θα πρέπει να τους αιφνδιάσουμε βγάζοντας ένταση στο παιχνίδι μας. Δεν θα είναι εύκολο Σαββατοκύριακο ούτε για μας ούτε για την Σίτι, αφού η Μπέρνλι είναι το τελευταίο μέρος που θέλει καποιος να πάει».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X