«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Λυκογιάννης»

«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Λυκογιάννης»
Photo Credits: INTIME

Ιταλικά δημοσιεύματα συνδέουν τον Μπάμπη Λυκογιάννη, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To όνομα του Χαράλαμπου Λυκογιάννη συνδέεται με την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ελληνα αριστερό μπακ, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο Λυκογιάννης αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Κάλιαρι και φέτος πραγματοποιεί μία «γεμάτη» χρονιά με 24 εμφανίσεις. Μάλιστα, εκτός της Ενωσης, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει και ο ΠΑΟΚ, αλλά και η Τραμπζονσπόρ.

Οσα γράφουν για Λυκογιάννη και ΑΕΚ

Μακριά από την Ιταλία φαίνεται το μέλλον του Χαράλαμπου Λυκογιάννη που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Κάλιαρι.

Όπως αναφέρει το Tuttocagliari.net, υπάρχει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, ενώ τελευταία έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της και η Τραμπζονσπόρ.

Η μοίρα του Έλληνα μπακ θα μπορούσε λοιπόν να του επιφυλάξει μια επιστροφή στην πατρίδα του ή μια νέα πρόκληση στην Τουρκία.

Ποιος είναι ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης

Ο Ελληνας αριστερός μπακ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου δεν αγωνίστηκε πολύ.

Μετά τους δανεισμούς σε Εργοτέλη και Λεβαδειακό, ήρθε η μεταγραφή στη Στουρμ Γκρατζ. Στην Αυστρία ουσιαστικά ο Λυκογιάννης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, ενώ έφτασε στο σημείο να γίνει και αρχηγός.

Με τη φανέλα της Στουρμ κατάφερε σε 2,5 χρόνια και 81 εμφανίσεις να καταγράψει 6 γκολ και 6 ασίστ.

Οι εμφανίσεις του στο Αυστριακό πρωτάθλημα, του έδωσαν το «εισιτήριο» για τη Serie A και την Κάλιαρι, η οποία εκταμίευσε 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Στην ομάδα που εδρεύει στη Σαρδηνία αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2018 και σε 105 εμφανίσεις ως αριστερό μπακ και αριστερό στόπερ σε τριάδα αμυντικών έχει καταγράψει 4 τέρματα και 7 τελικές πάσες, σε όλες τις διοργανώσεις.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X