Ανγκόλα: «Ήμουν σε εξαιρετική φόρμα όταν έπαθα μυοκαρδίτιδα – Επιστρέφω σε λίγο καιρό»

Ανγκόλα: «Ήμουν σε εξαιρετική φόρμα όταν έπαθα μυοκαρδίτιδα – Επιστρέφω σε λίγο καιρό»
Photo Credits: INTIME

Ο Μπράιαν Ανγκόλα μίλησε σε σάιτ του εξωτερικού για την περιπέτεια της υγείας του και την ΑΕΚ

Ο Μπράιαν Ανγκόλα βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας του και έδωσε συνέντευξη στο basketinside.com, όπου μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και την ΑΕΚ, μεταξύ άλλων.

Για την κατάσταση της υγείας του: «Νιώθω καλά. Μου είπαν ότι έχω μυοκαρδίτιδα, δεν αισθάνομαι κάτι, θα κάνω μερικά τεστ ακόμα και θα δω πως θα πάνε τα πράγματα. Θα έχω νέα σύντομα.

Για το ότι αυτό συνέβη όταν ήταν σε εξαιρετική κατάσταση: «Ήταν πραγματικά απογοητευτικό γιατί στην καριέρα μου έχω συναντήσει πολλά προβλήματα. Για παράδειγμα αφού κέρδισα το πρωτάθλημα στο Βέλγιο, πήγα στην Παρτιζάν, όπου εκεί κάτι δεν πήγε καλά. Στο Ισραήλ είχα μια πολύ καλή σεζόν, στο επίπεδο που θέλω να παίζω και πήγα στην ΑΕΚ. Εκεί έπαιζα καλά με τους συμπαίκτες μου, είχα μια καλή απόδοση αλλά συνέβη αυτό. Είναι απογοητευτικό αλλά έτσι είναι η ζωή πρέπει να συνεχίσεις να παλεύεις».

Για το πως αισθάνεται στην Αθήνα και την ΑΕΚ: «Αισθάνομαι πολύ ωραία. Προπονούμαι κάθε μέρα ακόμα και αν δεν μπορώ να παίξω. Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα, είμαστε πολύ ενωμένοι γιατί περάσαμε δύσκολες στιγμές, ειδικά με αυτό που έγινε με τον Γέλοβατς. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι ενωμένοι για να πάμε στα πλείοφ».

Για τον χαμό του Στέφαν Γέλοβατς: «Ήταν σπαρακτικό, πολύ δυσάρεστο. Ήμασταν δίπλα δίπλα στα αποδυτήρια, μιλούσαμε κάθε μέρα και ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ήταν μια τραγωδία που κανείς δεν περίμενε.

Για τις προτάσεις της Μακάμπι: «Από ότι ξέρω και ό,τι διάβασα, η Μακάμπι έκανε αρκετές προτάσεις στην ΑΕΚ, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι έγινε μετά. Εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι να παίζω μπάσκετ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X