Ντιμπάλα: Στενό πρέσινγκ της Ιντερ στον Αργεντίνο

Αυτή είναι η πρόταση της Ιντερ στον Ντιμπάλα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ίντερ δείχνει στον Ντιμπάλα ότι θέλει πολύ να τον πάρει στο Μιλάνο το καλοκαίρι και οι Μαρότα και Οσίλιο συναντήθηκαν με τον εκπρόσωπο του Αργεντινού.

Ο Ντιμπάλα μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι, αφού δεν υπήρξε καμία συμφωνία με την Γιουβέντους για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Έτσι, θ’ αποχωρήσει από τους «μπιανκονέρι» δίχως αντάλλαγμα, με τον σύλλογο του Τορίνο να έχει διαθέσει 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Παλέρμο πίσω στο 2015.

Όπως αναφέρει η Tuttosport, ο εκπρόσωπος του Αργεντινού, Χόρχε Αντούν, είχε συνάντηση με τους Μπέπε Μαρότα και Πιέρο Οσίλιο από πλευράς Ίντερ, προκειμένου ο σύλλογος του Μιλάνο να κάνει το επόμενο βήμα για τη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή.

Ο μισθός του Ντιμπάλα (7,3 εκατ.ευρώ ετησίως στην Γιουβέντους) είναι αυτός που κάνει τους «νερατζούρι» να περιμένουν και τις αποχωρήσεις παικτών όπως οι Βιδάλ, Αλέξις και Βετσίνο, ενώ, δεν αποκλείεται να πωληθεί και ο Λαουτάρο στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X