CNN: Ρωσικά στρατεύματα ξεκίνησαν να υποχωρούν σε ορισμένες περιοχές της Ουκρανίας (VIDEO)

CNN: Ρωσικά στρατεύματα ξεκίνησαν να υποχωρούν σε ορισμένες περιοχές της Ουκρανίας (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν ήδη αρχίσει να υποχωρούν σε ορισμένες περιοχές της Ουκρανίας, σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματικό, τον οποίο επικαλείται το CNN.

Νωρίτερα, μετά τη λήξη των ειρηνευτικών συνομιλιών Ρωσίας-Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη, έγινε γνωστό πως η Ρωσία συμφώνησε να μειώσει δραστικά τις στρατιωτικές δραστηριότητές της στο Κίεβο και την πόλη Τσερνίχιβ της βόρειας Ουκρανίας.

Ο επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας δήλωσε ότι οι πρόεδροι των δύο χωρών ενδέχεται να συναντηθούν, όταν εγκριθεί το σχέδιο της ειρηνευτικής συνθήκης.


Ο επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας Βλαντίμιρ Μεντίνσκι έκανε λόγο για «ουσιαστικές συνομιλίες».

«Καθώς οι διαπραγματεύσεις επί της συμφωνίας ουδετερότητας και μη πυρηνικού στάτους της Ουκρανίας εισέρχονται σε πρακτική διάσταση (…) αποφασίσθηκε, για την ενίσχυση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ο δραστικός περιορισμός της στρατιωτικής δραστηριότητας με κατεύθυνση το Κίεβο και το Τσερνίχιβ», ανακοίνωσε  από την Κωνσταντινούπολη ο Ρώσος υφυπουργός Αμυνας, Αλεξάντρ Φόμιν.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, ο στρατιωτικός αναλυτής Mikhail Khodaryonok δήλωσε ότι «Αατό, προφανώς, σημαίνει ότι οι πυροβολισμοί, οι βομβαρδισμοί, οι επιθέσεις, τα πυρά πυροβολικού, οι όλμοι, οι εκτοξευτές ρουκετοβομβίδων πράγματι θα μειωθούν».

«Οι μάχες για την κατάληψη ορισμένων οικισμών στις περιοχές αυτές θα μειωθούν» πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X