«O Κριχόβιακ δεν έχει παίξει εδώ και καιρό, αλλά θα ήταν ρίσκο να μην ξεκινήσει κόντρα στη Σουηδία»

«O Κριχόβιακ δεν έχει παίξει εδώ και καιρό, αλλά θα ήταν ρίσκο να μην ξεκινήσει κόντρα στη Σουηδία»
Photo Credits: INTIME

Ο Τομάς Σοκολόφσκι μίλησε για τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ και τον «τελικό» της Πολωνίας με τη Σουηδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πολωνία αντιμετωπίζει απόψε τη Σουηδία στις 21:45 στον τελικό για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, παρόλο που ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τομάς Σοκολόφσκι εξέφρασε τον σκεπτικισμό του για τον λόγο ότι ο μέσος της ΑΕΚ δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

«Είναι γνωστό ότι ο Κριχόβιακ δεν έχει παίξει εδώ και καιρό», είπε στο «sport.tvp». «Πρέπει να παίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως κάθε παίκτης. Πιστεύω ότι θα είναι ρίσκο εάν δεν παίξω κόντρα στη Σουηδία. Ο προπονητής μπορεί να το λάβει αυτή τη στιγμή; Οι περισσότεροι παίκτες σε σύγκριση με τον Κριχόβιακ δεν έχουν εμπειρία από τέτοια μεγάλα παιχνίδι. Παρόλα αυτά η Πολωνία παίζει επίσης το πρώτο της τόσο κρίσιμο παιχνίδι μετά από καιρό. Ενα παιχνίδι που θα κριθεί εάν θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελο. Θα είναι επίσης κρίσιμο εάν θα ποντάρεις σε έναν βετεράνο που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση ή σε έναν λιγότερο έμπειρο που βρίσκεται σε φόρμα», πρόσθεσε.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X