ΑΕΚ: Ο Χρήστος Κεδέρης επιστρέφει στο γήπεδο και δηλώνει στο enwsi.gr: «Δεν μπορώ να περιμένω άλλο»

ΑΕΚ: Ο Χρήστος Κεδέρης επιστρέφει στο γήπεδο και δηλώνει στο enwsi.gr: «Δεν μπορώ να περιμένω άλλο»
Photo Credits: INTIME

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για την ημέρα που θα ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γνωστή φράση «Μπορείς να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς» αντιπροσωπεύει πλήρως στον αθλητή της ΑΕΚ, Χρήστο Κεδέρη ο οποίος μετά το σοβαρό ατύχημα που τον κράτησε για λίγους μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τα αγαπημένα του «κιτρινόμαυρα» και να μπει στο γήπεδο με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο ίδιος δούλεψε εντατικά όλο αυτό το διάστημα έχοντας στο πλευρό του, τους ειδικούς που τον βοήθησαν για να επιστρέψει όπως είχε πει και ο γιατρός του Γιώργος Κελάλης «Ακόμα πιο δυνατός». Η αλήθεια είναι πως όλους αυτούς τους μήνες ο ίδιος ένιωθε σαν «θηρίο στο κλουβί» αλλά η σωστή αποκατάσταση του ήταν το μείζον θέμα και αυτό επιτεύχθηκε. Με το πάθος που τον χαρακτηρίζει και την αγάπη του για την ΑΕΚ και το χάντμπολ ο νεαρός εξτρέμ της ΑΕΚ ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες να μπει και πάλι στο γήπεδο.

Αναφερόμενος στην πορεία της αποθεραπείας του και τα συναισθήματα του τώρα που η μεγάλη επιστροφή πλησιάζει ο Κεδέρης σχολίασε στο enwsi.gr : «Η αλήθεια είναι ότι δεν κρατιέμαι για να μπω στο γήπεδο. Μου έλειψε πολύ η προπόνηση, η καθημερινότητα, να αγωνίζομαι με την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν πολύ καλά στην αποθεραπεία μου και θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή την δοκιμασία. Μπορώ να πω πως η μέρα που θα μπω και πάλι στο γήπεδο είναι πολύ κοντά και πραγματικά ανυπομονώ. Ευχαριστώ πολύ και όλο τον κόσμο της ΑΕΚ για την αγάπη και τα μηνύματα συμπαράστασης. Μου έδωσαν μεγάλη δύναμη».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X