Φαν Χάαλ σε Φαν Ντάικ: «Εγώ είμαι ο προπονητής και αποφασίζω»

Φαν Χάαλ: «Είναι παλιός παίκτης της ομάδας ο Σόλσκιερ, για αυτό δεν τον απολύει η Γιουνάιτεντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέτωπο με τον Λουίς Φαν Χάαλ άνοιξε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο σέντερ μπακ της Λίβερπουλ, για το νέο σύστημα που θέλει να δουλέψει ο τεχνικός της Εθνικής Ολλανδίας.

Ο Φαν Ντάικ θεωρεί ότι το ιδανικό σύστημα για τους «οράνιε» είναι το 4-3-3 με τετράδα στην άμυνα και όχι το 3-4-1-2 που προσπαθεί να περάσει ο Φαν Χάαλ, σύστημα με το οποίο αγωνίστηκε η Ολλανδία στη νίκη με 4-2 απέναντι στην Δανία..

«Προτιμώ την τετράδα στην άμυνα. Αυτό το διάστημα δοκιμάζουμε νέα πράγματα, όμως, ο κόουτς αποφασίζει τελικά τι θα κάνουμε» ανέφερε ο άσος της Λίβερπουλ, με την απάντηση του Φαν Χάαλ να είναι η εξής: «Έχουμε κάνει ήδη αυτή την κουβέντα, ξέρω την προτίμησή του, πάντοτε το λέει αυτό δημόσια, όμως εγώ είμαι ο προπονητής και αποφασίζω».

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X