Formula 1: Θριάμβευσε στη Τζέντα με προσπέραση στο τέλος ο Φερστάπεν!

Formula 1: Θριάμβευσε στη Τζέντα με προσπέραση στο τέλος ο Φερστάπεν!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερό ήταν το φινάλε στο Grand Prix της Τζέντα στη Σαουδική Αραβία, με τον περσινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν, να προσπερνά στο φινάλε τον Σαρλ Λεκλέρ και να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής!

Ο Ολλανδός οδηγός και παγκόσμιος πρωταθλητής, κατάφερε να πάρει την πρώτη του εφετινή νίκη, αφήνοντας πίσω του το νικητή του αγώνα της περασμένης Κυριακής, Σαρλ Λεκλέρ, ενώ τρίτος ήταν ο έτερος πιλότος της «σκουντερία», Κάρλος Σάινθ, με την Ferrari να κάνει το 2-3, μία εβδομάδα μετά το 1-2!

Εκτός πόντιουμ έμεινε και ο Σέρχιο Πέρες, ο οποίος περιορίστηκε στην 4η θέση, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον τερμάτισε 10ος, καθώς είχε εκκινήσει από την 15η θέση.

Ο Βρετανός οδηγός συμπλήρωσε 180 αγώνες στο μονοθέσιο της Mercedes κι άφησε πίσω του τον μεγάλο Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος κατείχε μέχρι και το προηγούμενο γκραν πρι του Μπαχρέιν την πρώτη θέση με 179 συμμετοχές με την Ferrari.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X