Βασικός ο Κριχόβιακ στον «τελικό» της Πολωνίας με τη Σουηδία

Βασικός ο Κριχόβιακ στον «τελικό» της Πολωνίας με τη Σουηδία
Photo Credits: INTIME

Ο Γρεγκόρζ Κριχόβιακ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο ματς της Πολωνίας με τη Σουηδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γρεγκόρζ Κριχόβιακ θα είναι στη βασική ενδεκάδα της Πολωνίας στην αναμέτρηση με τη Σουηδία που θα κρίνει ποιος θα προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο τεχνικός των Πολωνών, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς σε χθεσινές του δηλώσεις δεν αποκάλυψε τα πλάνα του, ωστόσο στην προπόνηση της ομάδας έδειξε ξεκάθαρα πως καταλήγει σε σχήμα 3-5-2 με τον «Κρίχα» να είναι βασικός, παρότι η εμφάνιση του στο φιλικό με τη Σκωτία (1-1) κρίθηκε ως μέτρια.

Ο Κριχόβιακ αγωνίστηκε για 61 λεπτά στο ματς. Στην έναρξη του έκανε κάποια λάθη, όμως στη συνέχεια είχε μία σπουδαία περίοδο και αντικαταστάθηκε, όταν έμεινε από δυνάμεις.

Έτσι όλα δείχνουν πως ο Κριχόβιακ θα είναι στη βασική ενδεκάδα της Πολωνίας στην αναμέτρηση του Χορζόφ μαζί, βέβαια, με τον σταρ της ομάδας Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Βάσει των όσων αναφέρουν τα πολωνικά sites, μία πιθανή ενδεκάδα για τους Πολωνούς είναι οι: Σέζνι – Μπιέλικ, Γκλικ, Μπέντναρεκ, Κας, Κριχόβιακ, Μόντερ, Ζιελίνσκι, Πουχάσζ – Μπούκσα, Λεβαντόφσκι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X