Όλα ανοικτά για Σάντος στην ΑΕΚ - Προτάθηκε και ο Κόλερ

Η ΑΕΚ έχει την πολυτέλεια να περιμένει τον Σάντος;
Photo Credits: INTIME

Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να οδηγήσει την Πορτογαλία στο Μουντιάλ κάτι που διαμορφώνει συγκεκριμένα δεδομένα για το deal της ΑΕΚ με τον Ιβηρα τεχνικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ιστορία της ΑΕΚ με τον Φερνάντο Σάντος δεν έχει τελειώσει.

Φυσικά όσο ο Πορτογάλος τεχνικός θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, όλα θα είναι πιο δύσκολα για να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο πολύπειρος τεχνικός θα οδηγήσει την Εθνική Πορτογαλίας στο Κατάρ και οι εξελίξεις στην επικοινωνία του με την «Ένωση» θα… μεταφερθούν για τον Απρίλιο, αφού πρώτα ξεκαθαριστεί η παρουσία ή όχι της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα πάντως με την «Ώρα», η υπόθεση παραμένει ανοικτή για την ΑΕΚ, όμως προτείνονται συνεχώς και εναλλακτικές λύσεις. Μία από αυτές, όπως τονίζεται στην ίδια εφημερίδα, είναι και ο Μαρσέλ Κόλερ.

Ο Ελβετός τεχνικός διαθέτει μεγάλη εμπειρία, με κατάκτηση τίτλων στην χώρα του και αξιοσημείωτη παρουσία στον πάγκο της Εθνικής Αυστρίας, καθώς και στα γήπεδα της Γερμανίας. Το όνομά του έχει… παίξει επίσης για την Εθνική Πολωνίας αλλά και για την Εθνική Ελλάδας.

Όπως σημειώνεται, ο… φάκελός του μπήκε στο συρτάρι των ανθρώπων της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να εξεταστεί σοβαρά, σε περίπτωση που ακυρωθεί η προοπτική επιστροφής του Σάντος.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X