Μπεγερίν: «Κλείσανε τα μάτια στην Παλαιστίνη, την Υεμένη και τώρα λέμε αν θα παίξει η Ρωσία στο Κατάρ»

Μπεγερίν: «Κλείσανε τα μάτια στην Παλαιστίνη, την Υεμένη και τώρα λέμε αν θα παίξει η Ρωσία στο Κατάρ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έκτορ Μπεγερίν σε συνέντευξη του άσκησε έντονη κριτική στην Δύση για την υποκριτική της στάση στον πόλεμο της Ουκρανίας σε σχέση με άλλες παρόμοιες καταστάσεις όπως στην Παλαιστίνη, την Υεμένη.

«Το βρίσκω υποκριτικό το ενδιαφέρον γι’ αυτόν τον πόλεμο, ενώ υπάρχουν και άλλοι που δεν μας νοιάζουν. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως η εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία μας επηρεάζει οικονομική ή στο θέμα των προσφύγων. Αλλά ο πόλεμος στην Παλαιστίνη έχει παραμείνει… σιωπηλός, κανείς δεν μιλάει γι΄ αυτό. Συμβαίνει στην Παλαιστίνη, την Υεμένη, το Ιράκ. Αλλά τώρα αποφασίζουμε αν θα παίξει η Ρωσία στο Μουντιάλ του Κατάρ ή όχι. Υπάρχουν πράγματα που κάνουν άλλες χώρες εδώ και χρόνια και έχουν αποφασίσει να κλείσουν τα… μάτια» και συνέχισε ο Καταλανός άσος: «Μου μοιάζει ρατσιστικό, δείχνει έλλειψη ανθρωπιάς γιατί αθώοι πεθαίνουν σε όλες τις εμπόλεμες διαμάχες».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X