ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK after με Καζαντζόγλου - Τσίλη - Τσατάλη και Διαμαντόπουλο (VIDEO)

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK after με Καζαντζόγλου - Τσίλη - Τσατάλη και Διαμαντόπουλο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε ξανά την εκπομπή του ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV ήταν εδώ και σήμερα.

Στη σημερινή εκπομπή AEK after, ο Σταύρος Καζαντζόγλου μαζί με τους αρθρογράφους του enwsi.gr, Κώστα Τσίλη και Τάσο Τσατάλη σχολίασαν τα πάντα γύρω από την ΑΕΚ, μετά και τη νέα οδυνηρή ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

«Παρών» σήμερα ήταν και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. Ο λόγος για τον γνωστό ατζέντη παικτών ο οποίος στο παρελθόν έχει υπάρξει επιτελικό στέλεχος σε αρκετές ομάδες υψηλού επιπέδου. Εκτός από τις επαγγελματικές του ιδιότητες είναι γνωστός για τα αισθήματα του για την ΑΕΚ.

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK after με Καζαντζόγλου – Τσίλη – Τσατάλη και Διαμαντόπουλο

Δείτε ξανά την εκπομπή του ENWSI TV

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X