Super League: O ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή για το ματς με τον Ολυμπιακό λόγω… Μαρσέιγ

Super League: O ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή για το ματς με τον Ολυμπιακό λόγω… Μαρσέιγ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει χρήση του δικαιώματος που του δίνει ο ΚΑΠ και να ζητήσει αναβολή στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Super League με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα που ήταν προγραμματισμένος για τις 14 Απριλίου.

Ο κανονισμός προβλέπει πως ομάδες που φτάνουν στα προημιτελικά, ημιτελικά ή τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης έχουν αυτό το δικαίωμα και η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να κάνει το συγκεκριμένο αίτημα που φυσικά θα γίνει δεκτό.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα γινόταν… ανάμεσα στις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Europa Conference League, που είναι προγραμματισμένες για τις 7 και 14 Απριλίου.

Το ερώτημα είναι, πλέον, πότε θα γίνει το ματς με τον Ολυμπιακό για τα playoffs. Κι αυτό γιατί εκτός των άλλων εκκρεμούν και οι δύο ημιτελικοί Κυπέλλου των δύο ομάδων.

Σημειώνεται, πως ο ΚΑΠ προβλέπει ρητά: «Είναι υποχρεωτική για τη διοργανώτρια αρχή ύστερα από έγγραφο αίτημα η αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου που ζητείται από ομάδα: α) η οποία μετέχει σε προημιτελική, ημιτελική ή τελική φάση διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X