Νάγκελσμαν: «Δεν θα είναι εύκολο να κρατήσουμε τον Λεβαντόβσκι»

Νάγκελσμαν: «Δεν θα είναι εύκολο να κρατήσουμε τον Λεβαντόβσκι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πήρε τη σκυτάλη σκοράροντας δις στη μεγάλη νίκη της Μπάγερν επί της Ουνιόν (4-0) και έφτασε τα 31 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Πολωνός σταρ έχει διαπρέψει όλα αυτά τα χρόνια με τη φανέλα των Βαυαρών, ενώ στην πρόσφατη αναμέτρηση με τη Χόφενχαϊμ ισοφάρισε το ρεκόρ των 17 τερμάτων εκτός έδρας στη Bundesliga. Ωστόσο, ο 33χρονος φέρεται να σκέφτεται έντονα την αποχώρησή.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου δεν του έχει δείξει ότι θέλει να τον κρατήσει και μετά το 2023, γεγονός που είχε επιβεβαιώσει έμμεσα και ο ίδιος όταν ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ανανέωσης υποστήριξε ότι πρώτη φορά το ακούει.

Από τη μεριά του όμως, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έκανε ξεκάθαρο ότι επιθυμία της ομάδας είναι να τον κρατήσει, τονίζοντας βέβαια, πως θα είναι δύσκολο.

“Θέλουμε να τον κρατήσουμε, αλλά ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Δεν έχω την αίσθηση ότι θέλει να φύγει. Θα υπάρξει κοινή απόφαση. Σίγουρα θα υπάρξουν συζητήσεις μεταξύ του ίδιου και του συλλόγου”, είπε.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X