ΑΕΚ: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Ανγκόλα

ΑΕΚ: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Ανγκόλα
Photo Credits: INTIME

Στην τελική ευθεία μπαίνει η επιστροφή του Μπράιαν Ανγκόλα

Μέσα σε όλα τις αλλαγές που συντελούνται στην ΑΕΚ, υπάρχει και η υπόθεση του Μπράιαν Ανγκόλα που είναι κρίσιμη για την πορεία της ομάδας.

Ο Κολομβιανός βρίσκεται σε κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ δίπλα στον πάγκο και εμψυχώνει τους συμπαίκτες του, ανυπομονώντας και αυτός να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Πριν λίγες μέρες συμπληρώθηκαν 2 μήνες από τότε που διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα λόγω κορωνοϊού και από τότε είναι εκτός προπονήσεων.

Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σε περίπου 10-15 μέρες υπάρχει ελπίδα να αρχίσει σιγά σιγά να αθλείται ξανά. Θυμίζουμε ότι το τελευταίο του παιχνίδι ήταν απέναντι στο Περιστέρι στις 26/12, ενώ μετά την διάγνωση του δεν έχει κάνει το παραμικρό που να σχετίζεται με προπόνηση. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και να αρχίσει να προπονείται θα χρειαστεί και άλλες μέρες ώστε να έρθει σε φυσική κατάσταση ικανή να παίξει κάποια λεπτά σε αγώνα.

Το σίγουρο είναι ότι και ο ίδιος ανυπομονεί να επιστρέψει και θα κάνει τα πάντα για να παίξει ξανά μπάσκετ. Τα δύσκολα δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί και ηγέτης της ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία για επιστροφή στην δράση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X