Σύστημα με παρασκήνιο και ελληνικά κόρνερ

Σύστημα με παρασκήνιο και ελληνικά κόρνερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλησίαζε χειμώνας του 2009, όταν η Ελτσε ανακοίνωνε την απόλυση του Μπαραγκάν, γιατί η ομάδα είχε βυθιστεί στη μάχη της σωτηρίας στη Σεγούντα της Ισπανίας. Νέος προπονητής ο Χοσέ Μπορδάλας, που κατάφερε όχι μόνο να τη βγάλει άμεσε από τις προβληματικές θέσεις, αλλά να πλησιάσει μέχρι και το όνειρο της ανόδου με την ομάδα να τερματίζει στην 6η θέση.

Ο Μπορδάλας έμεινε συνολικά τρία χρόνια στην Ελτσε και σε αυτόν πιστώνεται η αλλαγή στο DNA του συλλόγου. Κατάφερε να μετατρέψει την Ελτσε από ομάδα ουράς σε πρωταγωνίστρια, αφήνοντας για τα καλά πίσω της τα πέτρινα χρόνια που είχαν ξεκινήσει με τα οικονομικά προβλήματα της δεκαετίας του 1990.

Ενας από τους πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές εκείνης της Ελτσε ήταν ο αριστερός μπακ Εντού Αλμπακάρ. Μετά από περίπου 200 συμμετοχές με την ομάδα, κρέμασε εκεί τα παπούτσια του. Σήμερα ασχολείται με την προπονητική, είναι βοηθός του Μπορδάλας στη Βαλένθια και μαζί θα επιστρέψουν το απόγευμα στην Ελτσε.

Ελτσε-Βαλένθια, δύο ομάδες που πέρα από τον Μπορδάλας και τον Αλμπακάρ τις ενώνουν οι αδελφοποιημένοι οπαδοί αλλά και το γεγονός πως αμφότερες ανήκουν γεωγραφικά στην ευρύτερη κοινότητα της Βαλένθια.

Αντιλαμβάνεστε πως όταν πλησιάζουμε στο τέλος Μαρτίου αυτές οι σχέσεις μετρούν διπλά και αν η Ελτσε ήταν περισσότερο μπλεγμένη στη μάχη της παραμονής θα πήγαινα πολύ ζεστά στον άσο. Η Βαλένθια άλλωστε δεν έχει κίνητρο στο πρωτάθλημα και ο Μπορδάλας διαχειρίζεται το ρόστερ με τέτοιο τρόπο ώστε να πιάσει το πικ του τον επόμενο μήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Με το +8 έχει μια σχετική άνεση η Ελτσε και αμφιταλαντεύτηκα πολύ για το ποντάρισμά μου. Αν διάλεγα σκορ, θα ήμουν μεταξύ του 2-1 και του 2-2, για αυτό κρατάω το over 1,5 γκολ Ελτσε στο 2.60.

Από το 4.00 στο 2.50 το διπλό της Οβιέδο

Yπάρχει αρκετό παρασκήνιο και στο Λούγκο-Οβιέδο στη Σεγούντα. H γηπεδούχος είναι αδιάφορη, η Οβιέδο έχει στοχεύσει στα play off και το ματς είναι γειτονικό. Οι σχέσεις μεταξύ τους καλές και το γήπεδο θα έχει αρκετούς φιλάθλους της Οβιέδο. Το διπλό είχε ανοίξει στο 4+ και έχει πάρει την κατηφόρα φτάνοντας στο 2.50! Εδώ μόνο στο Live πλέον μπορεί να μας δώσει κάτι το ματς.

Σοβαρή στάση στο Χιρόνα-Ιμπιθα στη Σεγούντα. Για την Ιμπιθα και το Πάκο Χέμεθ δεν χρειάζεται να επαναλάβω κάτι. Εχω γράψει πολλές φορές για την επιθετική του φιλοσοφία και έχουμε πληρωθεί τα over της Ιμπιθα φέτος. Γράφω για σοβαρή στάση γιατί στον πάγκο της Χιρόνα κάθεται ο Μίτσελ, προπονητής ίδιας φιλοσοφίας και φίλος του Χέμεθ από το κοινό πέρασμά τους από τη Βαγιεκάνο. Προφανής επιλογή το 2.00 στο Over 2,5, προσωπικά θα πάω και ένα κλικ παραπάνω στο over 3,5. Βοηθά και το ρεπορτάζ, με τον παικταρά Στουάνι στη Χιρόνα να έρχεται ξεκούραστος καθώς ήταν τιμωρημένος την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Φέστα είχε χρόνο να δουλέψει τη Λαμία

Aρχίζουν σήμερα και τα Play out της Σούπερ Λιγκ Interwetten, ένας μίνι μαραθώνιος επτά αγωνιστικών που θα οδηγήσει μια ομάδα στον απευθείας υποβιβασμό και άλλη μια στα μπαράζ. Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε 4+4, με το πρώτο γκρουπ να μην έχει πρόβλημα και το δεύτερο να είναι μπλεγμένο σε σενάρια. Ετσι έχουμε αναμετρήσεις αδιάφορες (Βόλος-Παναιτωλικός) αλλά και άλλες που «καίνε» (Ατρόμητος-Απόλλων). Στις αναλύσεις της αγωνιστικής έγινε εκτενής αναφορά σε όλες, από εδώ θα σταθώ μονάχα στο Παναιτωλικός-Λαμία.

Την ομάδα του Αγρινίου συνολικά την αδίκησα φέτος. Βάσει απόδοσης και επιδόσεων άξιζε να βρεθεί περισσότερες φορές στη στήλη. Αντίθετα έβαλα μπόλικες φορές στη στήλη τον Απόλλωνα του Τζιανλούκα Φέστα και μας πλήρωσε κάποιες από αυτές με την τάση του να μπλέκει σε παιχνίδια με αρκετά κόρνερ. Ο Ιταλός μετακόμισε στη Λαμία και είχε τον χρόνο να δουλέψει το τελευταίο δεκαήμερο. Με βάση τα όσα είχαμε δει από εκείνον, το line στα 8,5 κόρνερ στο Παναιτωλικός-Λαμία είναι χαμηλό. Τόσο που αφενός δημιουργείται αξία στο 2.00 που κυκλοφορεί, αφετέρου επιτρέπει σε κάποιον να κοιτάξει και προς υψηλότερα lines. To οver 10,5 στο 3.80 από τη Winmasters.

Δύο Αγγλικά διπλά φόρμας και απουσιών

Στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας πρώτη στόχευση ήταν η Γουόλσολ. Ανεβασμένη επί Φλιν, πηγαίνει σε μια Χαρογκέιτ που θα έχει απόντα τον πρώτο της σκόρερ, ερχόμενη από δύο σερί εκτός και στο μεσοβδόμαδο με παίκτη παραπάνω για αρκετό διάστημα της αναμέτρησης.

Πέραν του ρεπορτάζ, υπάρχει και διαφορά φόρμας, με τη Γουόλσολ αήττητη επί πέντε και τη γηπεδούχο χωρίς νίκη στο ίδιο διάστημα. Μοναδικό αρνητικό είναι πως το διπλό από το αρχικό 2.90 έχει κατηφορίσει στο πολύ πιο δίκαιο 2.50.

Η Τρανμίρ μετά από μια περίοδο ντεφορμαρίσματος έκανε δύο σημαντικές νίκες με Μάνσφιλντ και Χαρογκέιτ. Τρίποντα ψυχολογίας, που δίνουν ώθηση για το σημερινό εκτός με τη Σάτον. Πολύ ταλαιπωρημένη η γηπεδούχος, μεσοβδόμαδα είχε 10 απουσίες και τώρα το ιατρικό δελτίο είναι ακόμη πολύ μπερδεμένο.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων και το κουπόνι οπαπ αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα.

Betmarket Επιλογές

Σύστημα 2-3 στη Winmasters

19/3 –17:15 Ελτσε-Βαλένθια Over 1,5 Ελτσε (2.70)

19/3 –19:30 Παναιτωλικός-Λαμία Over 10,5 κόρνερ (3.80)

19/3 –22:00 Χιρόνα-Ιμπιθα Over 3,5 (3.30)

Από 2,9 μονάδες στις δυάδες και 1 μονάδα στην τριάδα

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X