ΑΕΚ: Μόνο νίκη (16:00) κόντρα στο Περιστέρι

Εικόνες από το Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ δοκιμάζεται σήμερα στην έδρα του Περιστερίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από μια εβδομάδα διακοπής το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών πόλο επιστρέφει με την ΑΕΚ να έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο στο Κολυμβητήριο του Περιστερίου.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:00 το Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από τις ήττες από τον Εθνικό και τον Υδραϊκό και η νίκη αποτελεί πραγματικά μονόδρομος προκειμένου να καλύψει το χαμένο βαθμολογικό έδαφος. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Μάζης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το διάστημα αυτό που μεσολάβησε και να δουλέψει με τους παίκτες του στις αδυναμίες που εντόπισε στο προηγούμενο διάστημα. Η «Ένωση» θέλει να κάνει μια νέα αρχή και να ξεκινήσει την αντεπίθεση της για να κατακτήσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Την Τρίτη (22/3) το μεσημέρι (12.00), στα γραφεία της ΚΟΕ, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των Ημιτελικών αγώνων για τα Final 4 των Κυπέλλων Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, που θα διεξαχθούν στη Λάρισα (16-17 Απριλίου). Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ συμμετέχει για πρώτη φορά σε Final-4 σε Άνδρες και Γυναίκες ελπίζοντας σε μια ευνοϊκή κλήρωση που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό. Στην κληρωτίδα των Ανδρών, θα μπούνε τα σωματεία: Ολυμπιακός, Υδραϊκός, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΕΚ και στην αντίστοιχη των Γυναικών: ΑΕΚ, Εθνικός Nobel Hellas, ΑΝΟ Γλυφάδας I Repair, Ολυμπιακός.

Οι διοργανώσεις φιλοξενούνται στη Λάρισα, μετά από ενέργειες της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας της ΚΟΕ, με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων. Το πρόγραμμα των αγώνων:

Σάββατο, 16/4: 16.00 1ος Ημιτελικός Γυναικών, 17.30 2ος Ημιτελικός Γυναικών

19.00 1ος Ημιτελικός Ανδρών, 20.30 2ος Ημιτελικός Ανδρών

Κυριακή, 17/4: 17.00 ΤΕΛΙΚΟΣ Γυναικών, 19.00 ΤΕΛΙΚΟΣ Ανδρών.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X