Φύσσας: «Μακριά κι αγαπημένοι με τον Ολυμπιακό - Για αυτό όρμηξα στον Μπασινά» (VIDEO)

Φύσσας: «Μακριά κι αγαπημένοι με τον Ολυμπιακό - Για αυτό όρμηξα στον Μπασινά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάκης Φύσσας αποκάλυψε περιστατικά από την ποδοσφαιρική του καριέρα, την παρεξήγηση με τον αείμνηστο Γιάννη Κυράστα στον Πανιώνιο, αλλά και τα νεύρα με τους φίλους του, Μπασινά και Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό.

Ο νυν αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας ανδρών, μίλησε στην κάμερα του Alpha και ανάμεσα στα υπόλοιπα που ανέφερε, σχολίασε και ορισμένα από τα πιο περίεργα περιστατικά της καριέρας του.

Στον Πανιώνιο, είχε γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση με τον αείμνηστο Γιάννη Κυράστα, ο οποίος μπροστά σε όλη την ομάδα είχε τονίσει ότι ο πατέρας του Φύσσα είχε επικοινωνήσει με τον πρόεδρο και του είχε εκφράσει παράπονα για το χρόνο συμμετοχής του γιου του.

«Τον είχαν πληροφορήσει λάθος. Τότε μίλησα μπροστά σε όλη την ομάδα, του είπα πως ο πατέρας μου είναι στην Ταϊλάνδη, πάρ’ τον τηλέφωνο στο καράβι. Μάθε ότι δεν γίνεται να έχει κάνει παράπονα κι αν δεν το πάρεις πίσω εγώ φεύγω από την ομάδα. Την επόμενη μέρα προς τιμήν του ζήτησε συγγνώμη ενώπιον όλων των παικτών» είπε ο Τάκης Φύσσας.

Για τις στιγμές που έχει εκνευριστεί στο γήπεδο είχε να πει: «Ήταν ένα παιχνίδι στη Λεωφόρο στον Παναθηναϊκό, ο Μπασινάς μου έκανε μια μπαλιά, δεν την πρόλαβα και σήκωσε τα χέρια. Πήρα φόρα στο γήπεδο να τον φτάσω και του είπα “μην κάνεις τέτοιες κινήσεις μπροστά στον κόσμο, δεν το δέχομαι, αν το ξανακάνεις θα σου ορμήξω”. Ο δεύτερος ήταν ο Καραγκούνης, πάντα όταν του έδινα τη μπάλα, γύρναγε κι έπαιζε από την άλλη πλευρά και είχα τα νεύρα μου»!

Όσο για τον Ολυμπιακό κι αν ποτέ οι «ερυθρόλευκοι» τον είχαν προσεγγίσει στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Τάκης Φύσσας ήταν ξεκάθαρος:

«Ξέρουν κι εκείνοι ότι δεν μπορώ ν’ αγωνιστώ εκεί. Είμαι αλλού ταγμένος. Μακριά κι αγαπημένοι».

 

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X