Μετά την μεταγραφή Κριχόβιακ θα μεταδίδονται LIVE τα ματς της Super League στην Πολωνία!

Μετά την μεταγραφή Κριχόβιακ θα μεταδίδονται LIVE τα ματς της Super League στην Πολωνία!
Photo Credits: INTIME

Super League σε live μετάδοση ελέω... Κρικόβιακ θα βλέπουν οι Πολωνοί!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πολωνική τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα το δίκτυο «Sportklub Polska» πήρε τα δικαιώματα της Super League και… κάνει πρεμιέρα το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Την ερχόμενη αγωνιστική οι Πολωνοί τηλεθεατές θα δουν το ματς του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα για την πρεμιέρα των play out, ενώ θα δουν και δύο ματς την Κυριακή.

Το ένα θα είναι αυτό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό και το άλλο θα είναι το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

Στην ανακοίνωση του σταθμού αναφέρεται πως «με τις μεταδόσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, το Sportklub επιστρέφει στις ρίζες του.

Ο σταθμός στο παρελθόν έχει καλύψει με επιτυχία μεταξύ άλλων διοργανώσεις όπως η γερμανική και η αυστριακή Bundesliga, το βελγικό και το σκωτσέζικο πρωτάθλημα, καθώς και το Copa Libertadores, το Copa del Rey και το FA Cup.

Με την ελληνική Super League επιστρέφει στον ποδοσφαιρικό χάρτη των τηλεοπτικών εκπομπών και ταυτόχρονα διαφοροποιεί το χαρτοφυλάκιό της, το οποίο μέχρι τώρα βασιζόταν κυρίως σε μεταδόσεις μπάσκετ και σε αγώνες μοτοσικλετών».

Επίσης υπογραμμίζεται πως «το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, κατατάσσεται στην 15η θέση στην τελευταία εθνική κατάταξη της UEFA. Τρεις ομάδες από αυτή τη χώρα κατατάσσονται αυτή τη στιγμή στους 100 καλύτερους συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου: ο Ολυμπιακός Πειραιώς στην 39η θέση, ο ΠΑΟΚ στην 68η θέση και η ΑΕΚ στην 81η».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X