Τσέλσι: Κεκλεισμένων των θυρών τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League

Τσέλσι: Κεκλεισμένων των θυρών τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε άδειες εξέδρες θα παίξει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League από εδώ κι έπειτα η Τσέλσι, λόγω των κυρώσεων που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Athletic», οι κυρώσεις που έχει επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον Ρομάν Αμπράμοβιτς τα εντός έδρας παιχνίδια στην συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών σε περίπτωση που τελικά δεν καταστεί δυνατή η αλλαγή ιδιοκτησίας στους «μπλε».

Σε αντίθεση με το Champions League, στην Premier League επιτρέπεται μόνο η παρουσία κατόχων διαρκείας στα ματς της Τσέλσι. Στο πρόσφατο ματς κόντρα στην Νιουκάστλ, το γήπεδο ήταν γεμάτο, καθώς τα εισιτήρια είχαν διατεθεί προτού γίνει γνωστή η τιμωρία στον Αμπτράμοβιτς, ωστόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η αγγλική ομάδα θα στερηθεί τον κόσμο της.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X