Πολωνικά ΜΜΕ: «Καλή λύση για τον Κριχόβιακ η ΑΕΚ αλλά στην Ελλάδα πρέπει να μάθει τη λέξη "αύριο"»

Πολωνικά ΜΜΕ: «Καλή λύση για τον Κριχόβιακ η ΑΕΚ αλλά στην Ελλάδα πρέπει να μάθει τη λέξη "αύριο"»
Photo Credits: INTIME

Οι Πολωνοί σχολιάζουν την μεταγραφή του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και στην Πολωνία αφήνουν αιχμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο συνιδιοκτήτης του πολωνικού διαδικτυακού αθλητικού καναλιού “Kanał Sportowy” με τους 817.000 subscribers και δημοσιογράφος, Ματέουσζ Μπόρεκ επικαλέστηκε μεταξύ άλλων δηλώσεις του βετεράνου άσου του ΠΑΟΚ, Μάρτσιν Μίετσελ για να υποστηρίξει πως «ο  Κριχόβιακ θα πρέπει να αποδεχθεί το γεγονός ότι οι τοπικές ομάδες δεν πληρώνουν πάντα την συμφωνημένη αμοιβή στην ώρα τους».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Μπόρεκ, η ΑΕΚ μπορεί να είναι μια καλή λύση, ωστόσο ο παίκτης θα πρέπει να αποδεχθεί το γεγονός ότι οι τοπικές ομάδες δεν πληρώνουν πάντα την συμφωνημένη αμοιβή στην ώρα τους και επικαλέστηκε, μάλιστα, δηλώσεις του άλλοτε στράικερ του ΠΑΟΚ που είχε αγωνιστεί τη διετία 2005-2007 στη χώρα μας σε διαφορετικές, βέβαια, εποχές για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ό,τι αφορά στις πληρωμές των παικτών και όχι μόνο.

«Τώρα στον Κριχόβιακ θα πρέπει να αρέσει η λέξη «αύριο». Ο Μάρτσιν Μίετσελ είπε ότι αν αγαπάς αυτή τη λέξη και δέχεσαι ότι θα σε πληρώσουν αύριο, τότε είσαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα. Γιατί ωραία η ζωή, ο καιρός, οι χαμογελαστοί άνθρωποι. Η εικασία μου είναι ότι στη Σεβίλλη, την PSG, τη Λοκομοτίβ ή την Κρασνοντάρ, στις 30 του μήνα όλα ήταν στον λογαριασμό. Δεν ξέρω πώς θα είναι στην ΑΕΚ», είπε ο Μπόρεκ επικαλούμενος κουβέντες του Μίετσελ.

Ο Μπόρεκ, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Αποκάλυψε πως υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον για τον Κριχόβιακ από τη Χέρτα, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

«Ο Κριχόβιακ βρέθηκε στο μικροσκόπιο του Φρέντι Μπόμπιτς στη Χέρτα. Ο κόουτς, Κορκούτ τον ήθελε πολύ, αλλά απολύθηκε από τους Βερολινέζους. Ο Κριχόβιακ γνώριζε αυτή την πρόταση, τον ενδιέφερε η Μπουντεσλίγκα, αλλά η θέση των αρχών του πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρη. Δεν δίνουμε συμβόλαιο σε παίκτες από το ρωσικό και το ουκρανικό πρωτάθλημα μέχρι τον Ιούνιο. Αυτές είναι οι οδηγίες της Μπουντεσλίγκα και ο Μπόμπιτς δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα, οπότε δεν πήρε συμβόλαιο και ο Κριχόβιακ»

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X