Σιμεόνε: «Να είμαστε επιθετικοί κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Σιμεόνε: Ανανέωσε με την Ατλέτικο Μαδρίτης έως το 2024
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Ντιέγκο Σιμεόνε ενόψει της αναμέτρησης της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντιέγο Σιμεόνε ζήτησε από τους παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι… αμείλικτοι και να κυνηγήσουν τη νίκη και την πρόκριση απόψε στο «Ολντ Τράφορντ» εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη ρεβάνς του 1-1 του «Μετροπολιτάνο» για τη φάση των «16» του Champions League.

Η Ατλέτικο δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στον πρώτο αγώνα μένοντας στο ισόπαλο 1-1, καθώς η Γιουνάιτεντ κατάφερε να σκοράρει με το μοναδικό της σουτ προς την εστία!

«Θα είναι ένα έντονο παιχνίδι σε ένα φανταστικό γήπεδο», τόνισε ο Σιμεόνε σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (14/3) και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να παίξουμε εναντίον τους, ενώ το παιχνίδι θα εξελίσσεται. Πρέπει να δημιουργήσουμε συνδυασμούς και να ελέγξουμε τις κινήσεις τους, να είμαστε επιθετικοί και να ασκήσουμε την έντονη πίεση που ασκούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στη φόρμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ το περασμένο Σάββατο (12/3) κόντρα στην Τότεναμ, όμως ο Σιμεόνε ποντάρει στον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος έχει σημειώσει πέντε γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις.

«Παίζει υπέροχα, με χαρά και ενθουσιασμό. Ο Φέλιξ ήταν πολύ σημαντικός τόσο ως προσωπικότητα, όσο και στη δουλειά που κάνει για όλη την ομάδα κι αυτό είναι που έχει σημασία. Έχει αυτό που χρειάζεται η ομάδα μας».

Και κατέληξε ο Αργεντινός τεχνικός: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είναι αλήθεια ότι παίξαμε και κερδίσαμε ομάδες της Premier League στα γήπεδά τους στο παρελθόν, αλλά γνωρίζουμε τη δύναμη των αντιπάλων μας μπροστά στους οπαδούς τους και την ατμόσφαιρα στο γήπεδό τους».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X