Τζαβέλλας: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας - Να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά» (VIDEO)

Τζαβέλλας: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας - Να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα μετά το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο Γιώργος Τζαβέλλας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην απόδοση της ομάδας, αλλά και τους παίκτες της ομάδας που πρέπει να φτάσουν την Ενωση όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα στην Cosmote TV

«Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, να κυριαρχήσουμε και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Μέχρι τώρα δεχόμασταν γκολ και πέφταμε. Δείχνουμε τον τελευταίο καιρό ότι αυτό αλλάζει. Είμαστε υποχρεωμένοι πρώτα απ’ όλα τους εαυτούς μας να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Παίζαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα με καλό ρυθμό και παίκτες. Εχουμε όμως πολλή ποιότητα που δεν έχει βγάλει στο γήπεδο όσα μπορεί. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν πήραμε σήμερα τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το σημαντικό για εμάς είναι ότι είμαστε διψασμένοι για κάτι. Αυτό το κάτι θα το βλέπουμε βδομάδα με εβδομάδα. Να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά».


Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X