Η ΑΕΚ πάει για μεγάλο μπαμ με τον Κριχόβιακ!

Η ΑΕΚ πάει για μεγάλο μπαμ με τον Κριχόβιακ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ σύμφωνα με τους Πολωνούς! - Επιβεβαιώνει τις επαφές η ΠΑΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια «βόμβα» είναι έτοιμη να ρίξει η ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Πρόκειται για το μεγάλο μπαμ που προσπαθεί να κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης  για τα πλέι οφ και όχι μόνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία, η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τον μέσο της Κράσνονταρ, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Επιβεβαιώνει η ΠΑΕ – Μεταγραφή με «υπογραφή» Μελισσανίδη

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, σημειώνει ωστόσο ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς έχει συμβόλαιο τρία εκατ. ευρώ το χρόνο στην Κράσνονταρ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης όμως έχει δώσει εντολή να προχωρήσει άμεσα η κίνηση του, για τα πλέι οφ σε πρώτη φάση και στη συνέχεια φυσικά να συζητηθεί το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ΑΕΚ και να μπει στην «OPAP Arena».

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Κράσνονταρ έως και το 2024, παρόλα αυτά λόγω του πολέμου στην Ουκρανία η FIFA έχει δώσει το δικαίωμα στους παίκτες να αγωνιστούν όπου θέλουν έως και τις 30 Ιουνίου. Ετσι οι «κιτρινόμαυροι» το καλοκαίρι θα πρέπει να διαπραγματευτούν με την Κράσνονταρ, εάν θέλουν να μπει ο παίκτης στο νέο γήπεδο.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ που ψάχνει την ρελάνς μετά τις πρόσφατες αποτυχημένες κινήσεις είπε ναι σε όλα παρά το αφύσικο κόστος συμβολαίου για… εννιά ματς αν όλα πάνε καλά.

Επι της ουσίας πρόκειται για τη μεγαλύτερη μεταγραφή των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, αν δει κάποιος την χρηματιστηριακή του αξία και θα φέρει την «υπογραφή» του Μελισσανίδη.

Το πρόβλημα που προκύπτει αυτή τη στιγμή είναι ο τρόπος που θα έρθει στην Ελλάδα, αφού το αεροδρόμιο του Κράσνονταρ είναι κλειστό. Γίνεται προσπάθεια για συμφωνία προκειμένου με εκμετάλλευση της σχετικής διάταξης της FIFA να έρθει Αθήνα και ενταχθεί άμεσα.

Η ατάκα που είπε στους ανθρώπους της ΑΕΚ χθες στις συζητήσεις που είχε ήταν… «Φέρτε με και παίζω και αύριο».

Ποιος είναι ο Κριχόβιακ

O παίκτης με χρηματιστηριακή αξία 11 εκατομμυρίων ευρώ έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ ενώ στο παλμαρέ του έχει θητείες με Παρί Σεν Ζερμέν, Σεβίλη, Λοκομοτίβ Μόσχας, Γουέστ Μπρομ, Ρεμς,  Ναντ και Μπορντό.

Είναι αρχηγός της Εθνικής Πολωνίας, ενώ αγωνίζεται ως κεντρικό χαφ.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X