Τσέλσι: Η Nike στέκεται στο πλευρό της παρά τις κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς

Τσέλσι: Η Nike στέκεται στο πλευρό της παρά τις κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Nike δεν θα ακυρώσει τη συμφωνία της με την Τσέλσι και θα παραμείνει αφοσιωμένη στον σύλλογο, σύμφωνα με την «Athletic».

Σαφέστατα αυτά είναι καλά νέα για τους οπαδούς της Τσέλσι, καθώς το συμβόλαιο των «μπλε» με τον χορηγό τους ανέρχεται σε 900 εκατομμύρια λίρες για 15 χρόνια. Με εννέα χρόνια ακόμη για τη λήξη αυτής της συμφωνίας, ο σύλλογος θα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα εάν η Nike αποφάσιζε να διακόψει τους δεσμούς της μαζί της.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι οι τρεις μεγάλοι χορηγοί της φανέλας της Τσέλσι ανακοίνωσαν επίσης ότι τερματίζουν τη συνεργασία τους με τους Λονδρέζους, αξίας 47 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν. Το ίδιο ενδέχεται να κάνουν και οι άλλοι χορηγοί του κλαμπ, όπως η Hyundai, η Parimatch και η Zapp.

Όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Τσέλσι έχουν «παγώσει» αυτή τη στιγμή. Ο σύλλογος δεν μπορεί πλέον να έχει έσοδα από εισιτήρια, η μπουτίκ έκλεισε, μεταγραφές δεν μπορούν να γίνουν, πωλήσεις απαγορεύονται και ανανεώσεις συνεργασίας… μπαίνουν στο ψυγείο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X