Μανέ: «Το Μουντιάλ είναι το όνειρο μου»

Θέλει να αγοράσει ομάδα ο Μανέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον απλό τρόπο ζωής του, ο οποίος είναι αντίθετος με αυτούς των Ρονάλντο, Νεϊμάρ αλλά και στο βάρος που ένιωθε προτού χαρίσει το Κόπα Άφρικα στη Σενεγάλη με το πέναλτι του αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε ο Σαντιό Μανέ.

Συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό «France Football» έδωσε ο Σαντιό Μανέ.

Ο 29χρονος επιθετικός της Λίβερπουλ αναφέρθηκε σε αυτή, στις αμέτρητες φιλανθρωπίες που έχει κάνει παρά τα εκατομμύρια ευρώ που έχουν περάσει από τα χέρια του, αλλά και στον λιτό και απέριττο τρόπο ζωής του.

«Το σημαντικότερο είναι να μην αλλάξεις, και νομίζω πως δεν έχω αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια. Για ένα παιδί που κατάγεται από μια μικρή πόλη της Σενεγάλης είναι ήδη μεγάλη νίκη να αντιστέκεσαι σε όλα αυτά. Δεν θα ήθελα να έχω μια ζωή όπως αυτή που έχουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ. Τους ακολουθώ μέσω των λογαριασμων που διατηρούν στα social media και αυτό μου αρκεί. Λατρεύω την εξαιρετική ζωή τους, αλλά αυτή η ζωή δεν είναι φτιαγμένη για μένα. Είμαι ευτυχισμένος με την κατάστασή μου και τη ζωή μου ως ποδοσφαιριστής» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο Μανέ έκανε ειδική μνεία στην κατάκτηση του Κόπα Άφρικα από την Εθνική Σενεγάλης, αλλά και στην πίεση που ένιωθε πριν από το κρίσιμο πέναλτι στον τελικό με την Αίγυπτο. «Το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει. Είπα στον εαυτό μου ότι 17 εκατομμύρια Σενεγαλέζοι περίμεναν από μένα να σκοράρω και με παρακολουθούσαν στην τηλεόραση. Ήταν βαρύ το φορτίο στους ώμους μου.Δεν είχα δικαίωμα να τους απογοητεύσω. Αναρωτιόμουν επίσης πώς θα ξεγελούσα τον αντίπαλο κίπερ, τον Γκαμάλ, που είχε πιάσει το πέναλτι που είχα εκτελέσει στην κανονική διάρκεια του τελικού. Συνεχώς έλεγα στον εαυτό μου αυτά που μου είχαν πει οι συμπαίκτες μου πριν τα πέναλτι. Με είχαν περικυκλώσει και μου έλεγαν πως είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη σε μένα και πως θα πετυχαίναμε όλοι μαζί. Αυτή η συλλογική δύναμη ήταν που μας επέτρεψε να κάνουμε όλη αυτή τη διαδρομή και με εμπόδισε από το να τρέμω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τον επόμενο μεγάλο στόχο του, ο Μανέ ανέφερε πως αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Μουντιάλ: «Το Μουντιάλ είναι το όνειρό μου. Πριν από αυτό όμως, θα πρέπει να προκριθούμε, όμως πιστεύω στα τρελά σχέδια και ένα αυτά περιλαμβάνει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Σενεγάλη. Εάν τα καταφέρουμε φυσικά θα πλησιάσω τους παίκτες που διεκδικούν κάθε χρόνο τη Χρυσή Μπάλα. Εάν πάρω το Μουντιάλ, τότε θα βάλω και αυτό το στόχο».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X